Eu te sfatuiesc sa mai incerci odata dar daca iar este geloasa ii zici frumos ca... Dar sa zici de la inceput ca daca vezi vreun act de gelozie adio
Din moment ce pari nesigur pe tine inseamna ca mai tii la ea cat de cat. Daca tii la ea, eu zic sa inkerki sa vezi cum se comporta, daca s-a schimbat.Nu ai nimic de pierdut daca incerci
Pai mai dai o sansa orcine merita a doua sansa nu? Vezi daca s-a schimbat daca chiar o placi cu adevarat o ierti ca e geloasa si posesiva
Eu zic sa-i mai dai o sansa, si vezi cum se comporta. Daca este tot geloasa si posesiva, cum spui tu, ai putea sa discuti cu ea pe tema asta, poate o faci sa inteleaga ca trebuie sa se schimbe. Dar daca are dreptate si chiar s`a schimbat, ar fi bine sa fiti din nou impreuna, asa este mai bine pentru amandoi, asta daca chiar tineti unul la altul. Iar daca ea nu vrea sa se schimbe si tu nu o suporti asa cum e, ii spui cu frumosul ca nu mai poti fi cu ea, iar daca cere explicatii, ii spui adevarul. Acum, tu decizi. Bafta!
Fratioare eu zic sa incerci ca incercarea moarte n-are si daca vrei sa stai cu ea si tot asa este posesiva cum ai spus incearca sa o schimbi iar daca nu mere ia alta... sper ca am fost de ajutor astept funda
Fugi de psihopata! Fugi!
Nu tot ce zboara se manank, cu gelozia nu te juca! O pers geloasa ramane asa pana la moarte. zice ca s-a schimbat ca sa se impace cu tine, nu-i clar? parerea mea e sa nu-ti pierzi timpu degeaba cu astfel de complicatii...
Stii cum se spune lupul blana isi schimba dar naravul ba, eu nu cred ca ea s-a schimbat dar stii ceva asculta pe toti si fa cum crezi tu ca va fi mai bine.Succes.
Va multumesc tuturor pentru ajutor v-as da funda la toti dar pacat ca nu pot
Pai las-o sa iti arate ca s-a schimbat, iar daca ea chiar tine la tine se va schimba dar daca nu poate face asta si nici tu nu o sa poti sa intelegi ca asa e ea o sa va despartiti.Dar eu cred ca marita sa incerci si poate va merge si va fi bine.Succes:*
linarkfts întreabă: