| VariantaVerde a întrebat:

Am si eu o problema! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat sau sa va dati cu parereabig grin.Deci vara trecuta am fost cu o fata...am stat cu ea vreo 3 luni si ceva si apoi m-am despartit de ea deoarece era geloasa si vroia sa ma controleze in telefon si eu asta nu suportbig grin...si acum dupa o vreme de cateva luni ea vrea sa ne impacamthinking Eu nu sunt sigur daca vreau sa fac iar acest pas deoarece era si foarte posesiva vroia sa stau numai cu ea si cum am zis era si geloasa si se supara aproape din orice, dar acum mi-a zis ca s-a schimbat foarte mult si chiar vrea sa fie iar cu mine. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Funda si va multumesc pentru ajutorhappy

Răspuns Câştigător
| robert_6335 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa mai incerci odata dar daca iar este geloasa ii zici frumos ca... Dar sa zici de la inceput ca daca vezi vreun act de gelozie adio

10 răspunsuri:
| dan_2834 a răspuns:

Din moment ce pari nesigur pe tine inseamna ca mai tii la ea cat de cat. Daca tii la ea, eu zic sa inkerki sa vezi cum se comporta, daca s-a schimbat.Nu ai nimic de pierdut daca incerciwinking

| Nicky29 a răspuns:

Pai mai dai o sansa orcine merita a doua sansa nu? Vezi daca s-a schimbat daca chiar o placi cu adevarat o ierti ca e geloasa si posesiva happy

| ionika17 a răspuns:

Daca nu a mers atunci, crezi ca acum o sa mearga? Este decizia ta! Pa, pa

| MBAAA a răspuns:

Eu zic sa-i mai dai o sansa, si vezi cum se comporta. Daca este tot geloasa si posesiva, cum spui tu, ai putea sa discuti cu ea pe tema asta, poate o faci sa inteleaga ca trebuie sa se schimbe. Dar daca are dreptate si chiar s`a schimbat, ar fi bine sa fiti din nou impreuna, asa este mai bine pentru amandoi, asta daca chiar tineti unul la altul. Iar daca ea nu vrea sa se schimbe si tu nu o suporti asa cum e, ii spui cu frumosul ca nu mai poti fi cu ea, iar daca cere explicatii, ii spui adevarul. Acum, tu decizi. Bafta!

| Lucifer_9785 a răspuns:

Fratioare eu zic sa incerci ca incercarea moarte n-are si daca vrei sa stai cu ea si tot asa este posesiva cum ai spus incearca sa o schimbi iar daca nu mere ia alta... sper ca am fost de ajutor astept fundastar

| SoNiA123 a răspuns:

Fugi de psihopata! Fugi!
Nu tot ce zboara se manank, cu gelozia nu te juca! O pers geloasa ramane asa pana la moarte. zice ca s-a schimbat ca sa se impace cu tine, nu-i clar? parerea mea e sa nu-ti pierzi timpu degeaba cu astfel de complicatii...

| Nina_2526 a răspuns:

Stii cum se spune lupul blana isi schimba dar naravul ba, eu nu cred ca ea s-a schimbat dar stii ceva asculta pe toti si fa cum crezi tu ca va fi mai bine.Succes.

| VariantaVerde explică:

Va multumesc tuturor pentru ajutorbig hug v-as da funda la toti dar pacat ca nu potsad

| andutza_1067 a răspuns:

Daca ti la ea mai dai o sansa...asta e parerea meabig grin

| delia_8567 a răspuns:

Pai las-o sa iti arate ca s-a schimbat, iar daca ea chiar tine la tine se va schimba dar daca nu poate face asta si nici tu nu o sa poti sa intelegi ca asa e ea o sa va despartiti.Dar eu cred ca marita sa incerci si poate va merge si va fi bine.Succes:*