Depinde doar de tine si de ce iti doresti tu.relatiile cu un barbat mai mare implica si avantaje si dezavantaje.in general noi suntem tentate sa cautam relatii cu barbati mai mari pentru ca sunt mai maturi, dar ca oricare alta relatie se implica si anumite dezavantaje. la un moment dat din cauza diferentei apar tot felul de neclaritati si poate nu veti fi pe aceeasi frecventa. eu zic ca daca tie iti place si simti ca el e ceea ce iti doresti merita sa incerci o relatie, daca intre timp iti demonstreaza ca nu e ceea ce vrei e mai bine sa pui punct cat nu e prea tarziu.bafta
Dacă tu ai 14 şi el 21... ok, diferenţa de 7 ani e mare.
Dar dacă tu ai 17 şi el 24, deja nu mi se mai pare o diferenţă chiar aşa de mare.
Strict diferenţa de vârstă nu mi se pare motiv serios.
Crinutsa, iubirea n-are varsta. Vei avea si tu 45 si vei pofti la baieti de 20, imi vei da dreptate atunci.
Te supara ca isi cauta sau ca l-ai pierdut dintr-o prostie? Daca e problema ca iti lipseste si regreti ca l-ai pierdut vorbeste cu el si poate te va ierta si veti putea indrepta greseala, asta daca si el te iubeste. Dar daca esti doar posesiva si te deranjeaza ca incearca sa-si continuie viata atunci aminteste-ti ca ai renuntat la el pentru ca nu l-ai mai vrut. Da-ti seama daca este iubire sau orgoliu.
Pfff...scuze dar eu cred ca e o mare prostie! iubirea nu are varsta! uita-te la intrebarile mele si o sa vezi mai multe...ai putea sa vorbesti cu el si sa ii zici, sa discutati despre chestia asta!
Suporta. 7 ani nu era c-am mare dif.de varsta e bine cand omul e mai matur ce vrei unul sa-i dai inca tata!
Problema e ca deja am pus punctul, si el isi cauta alta, iar eu nu pot sa privesc asta... mi-i greu, nu stiu ce sa fac...
Daca iti place si vrei sa fii cu el incearca sa fii exact ceea ce cauta el. Desi e greu, nu e imposibil. Afla ce cauta el la o femeie si incearca sa ii demonstrezi ca tu esti cea mai potrivita pentru el. Eu am sot mai mare cu 10 ani si crede-ma ca nu conteaza varsta in dragoste. Daca mi-ai spune ce varsta ai poate as putea sa fiu mai exacta in "sfaturi"...