| nico4ever a întrebat:

Am Si Eu o problema cu o fata! deci am 10 ani jumate si imi place de o fata de 7 ani jumate(stiu ca e prea mica dar...) si nu stiu cum sa ma adaptez ca eu sunt la after-school(sunt seful lor) si nu prea stiu ca sa fac! please help me...

Răspuns Câştigător
| asistenta a răspuns:

Lasti-l in pace! E normal sa simpatizezi pe cineva si daca totusi e o varsta prea mica pentru asa ceva eu zic ca ati putea fi prieteni s-ar putea ca mai tarziu pe la 14 ani sa apara o alta fata asa ca mai bine este sa fiti doar prieteni.(parerea mea)

18 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Plimba ursu', ca 10 ani i-ai avut cu multi ani in urma.

| liliana14 a răspuns:

Deci nu numai ea e prea micatongue...si tu esti mictonguelaughing

| liliana14 a răspuns:

Nu numai ea e prea mica si u estitonguelaughing

| Evangeline a răspuns:

Alte mistouri?

| Albert_8529 a răspuns:

Ba baiatule lasa fetele ca ai timp u de elewinking... pune mana pe cartelaughing)

| IceShot a răspuns:

Boss Eu zic ca e o varsta frageda si nu cred ca ca o lasa maicasa sa vina cu tine la intalniri si alte chesti de genu asta aca ca... Daca erai de 13 sau 14 ani si ia de 11 da mergea dar este o farsta frageda pentru ce o placi la frumusete sau atitudinea ei?

| vera_5828 a răspuns:

Tu crezi ca ei ii sta capul la baieti? In primul rand tu esti prea mic pentru o relatie, puteti fi amici( prieteni) si atat, pieteni ceva timp(ani) si dup-aia te gandesti la altele. P rieteni de joaca, nedespartiti, cat despre altele aveti timp mai tarziu.

| Ony_7205 a răspuns:

O Doamne, ce cauti mai copilas aici?

| alinutz33311 a răspuns:

Lol laughing tu te gandesti la iubita? Pune mana pe carte ca aia e importanta de la 12-13 ani te apuci nu de acum!

| nico4ever explică:

Fratilor ma scutiti lasati-ma dracu in pace daca nu e ceva de folos eu unu imi place de ea si apropo stiu mai multe prostii decat voi toti la un loc (ony.da ca nu scrii nimic interesant atunci nu mai intra pe TPU ca nai ce cauta(parerea mea)

| Furnicuta4_7397 a răspuns:

Incearca doar sa-i zici ca iti place de ea si se rezolva

| nico4ever explică:

Si (ice shot)vezi ca nu imi place doar pentru caracter imi place si pentru fizic si altele...

| asistenta a răspuns:

Lasti-l in pace! E normal sa simpatizezi pe cineva si daca totusi e o varsta prea mica pentru asa ceva eu zic ca ati putea fi prieteni s-ar putea ca mai tarziu pe la 14 ani sa apara o alta fata asa ca mai bine este sa fiti doar prieteni

| nico4ever explică:

Ms furnicuta dar i-am zis si cred ca iti dau funda
!

| DJBlade69 a răspuns:

Piticule laughing
Cartea...Matematica lu taikmiu rolling on the floor)
Ai tu timp d elewinking
Am 13 ani si pana acum am avut vreo 6 relatiiwinking...am inceput si eu de pe la 7-8 ani big grin
La 8 ani jumate am avut primul sarut :X
Arata belea fata...in clasa cu mine era...
Deci retrag ce am spus. E o varsta potrivitawinking
Dar in secrethee hee
Parinti tocmai acum au aflat de saruthee hee

| yulyanna a răspuns:

Ba esti nebun?rolling on the floor
voi de la 4 ani stiti sa si umblati la calculator si sa si scrieti laughing

| victor1k a răspuns:

Ce fizic iti place tie ma?
presupun ca esti rrom d-ala nenorocit care se insoara la 16 ani nu? Tu la 10 ani nu stii sa tii pixu-n mana si vrei prietena mai pulifrici? Zi maicatii sa-ti arunce calculatoru, esti un pusti de 10 ani si intrii pe TPU, esti smecher rolling on the floor
"Fratilor ma scutiti lasati-ma dracu in pace daca nu e ceva de folos eu unu imi place de ea si apropo stiu mai multe prostii decat voi toti la un loc (ony.da ca nu scrii nimic interesant atunci nu mai intra pe TPU ca nai ce cauta(parerea mea)"

Te scutim, suntem constienti ca esti foarte matur, hai bafta cu fata, poate se uita la tine si poate-i explici si ei ce lucruri misterioase stii tu :-s

| nico4ever explică:

Nu vreau sa ma credeti rrom! sau altceva sunt un pusti normal de 10 ani ma duc la o scoala normala (am frati si am de la cine sa invat)am uitat sa zic asta(si au 22, 24 de ani)nu sunt orice retardat