Din pacate nu poti decat sa suni la politie pentru tulburarea ordinii publice.
Politia la noi e...ma rog ai vazut la stiri deci e posibil sa fie nevoie de multe incercari pana sa te ajute + ca pana vine politia e posibil ca fata sa fie gata cu clientul si sa nu se mai auda nimic.
Nu cred ca rezolvi nimic daca ii zici baiatului, daca nu e retardat probabil stie..incearca sa tot suni la politie pana cand o prinde de 1-2 ori si ii da amenda. poate se calmeaza.
Lasa o anonima la Politia Judeteana (ai ceva de cautat pe paginile politiei din judetul/orasul tau) spune-le zona si numarul de apartament si nu uita sa specifici ca se face prostitutie...
Da, de ceva timp eu vorbesc pe TPU ca lumea este curva si se vand fara pic de jena acum si unii ma acuza de misoginism, iata ca mi-ai intarit convingerea, nu ca nu s-ar sti asta.
Si nu trebuia sa rupi acea scriere
Dar oricum cine practica aceasta meserie este vai de steaua ei ca si intelect ca orice si nu ar intelege.
La mine pe scara din 6 fete 3 sunt prostituate prin afara, deci ce sa le ceri, niste infecte!
Bine gândit sasa tipa asta are probleme cam de toate felurile cu toti din ce intrebari are, da de isi pune pe cineva pe cap si o rezolva la propriu (cu bataia) sau altceva mai grav
Faci reclamație la Poliție pentru tulburarea liniștii.
Și ăia trebuie să-i dea amendă măcar. Dacă nu se rezolvă, faci reclamație la comandantul secției, că nu-și pune oamenii la treabă etc.
Esti ciudata, ca ai rupt scrisoarea, dar vrei sa se intample ceva.
Solutia: suni la 112 si anunti galagie, injuraturi si tipete la usa cu pricina, spui ca nu stii exact ce se intampla. Poti refuza sa iti dai datele, iar ei tot vor veni sa verifice. Fiind a doua sesizare, deja e mai complicat pentru politisti, trebuie sa faca niste protocoale (identificare, constatare). Mai ales daca e vorba de apel 112, astea sunt foarte urmarite.
De ce nu ai lăsat scrisoarea să o vadă?
Oricum nu prea ai ce face decât să te plângi la poliție pentru tulburarea liniștii.
Ai mai putea vorbi cu ceilalți vecini din bloc și să vorbiți toți cu administratorul blocului, poate o convinge el să înceteze.
Zic sa te dai bine pe langa ea. Poate te lasa sa participi ))) mai inveti si tu una alta, daca tot te-ai... de mica. Auzi la ea:."am si eu viata sexuala inceputa " la 15 ani ...si te mai si lauzi cu asta de zici ca cine stie ce ai realizat tu
)))
Atata timp cat nivelul sonor nu trece de anumiti decibeli, nu o sa ii faca nimeni nimic. Esti tu prea sensibiloasa sau ofticoasa.Inca nu m-am decis. Probabil ambele. Doamne ce n-as da sa am o discutie cu parintii/tutorii tai.
Am vaga impresie ca exaaagerezi.
Cum naiba sa chemi politia ca altii fac sex mai calumea decât tine? sau sa o pârãsti ca te deranjeaza.
Hmm, ce sa faci? Stinge focul cu foc.
Dupa cum vad degeaba esti "mai buna" ca ai limbaj ca la fundul curtii.
tu doar fantezezi ca partenerul tau sa se comporte ca o tarfa cu tine in timpul sexului
Minionele sunt drăguțe. Tipa se pricepe.Tu ești moartea erectiilor doar prin simplul tău fel de a fi.
"Macar eu o fac cu o singura persoana" Asta nu te face mai buna ca ea.
Te oftica ca din ea scot toti tot c se poate si ca probabil tu esti genul ala de euglena care sta pe spate si nu scoate pe gura nici un oftat? Nasol cand vezi cum arata sau cum se aude orgasmul, ai, si tu esti incapabila de asa ceva, nu?
Vaiii, ce distractie Fosta mea avea cam 1.50 si 40 de kile si era foarte vocala. Cum am spus, daca tu nu esti genul, nu trebuie sa fie toate ca tine
O stiu in realitate din generală. Tipa spune că este olandeză si oamenii au făcut mișto de ea că a făcut pagina aceea singură si si-a adus laude. Cand poartă cu cineva o conversație spune "eu nu vreau sa muncesc ca sclava eu sunt model am corp"
Are 15 ani nu o credeți când zice 19
Are 1.80 si se ia de mine că am 1.60
Tipa acum câteva luni mi-a dat random după atâția ani mesaj pe Facebook si a spus că a vorbit cu un fost de al meu si tot așa s-a luat de mine ca sunt 1m si o flegma si ca vezi Doamne stătea lângă blocul lui si ca ma auzea cum urlam cand făceam ceva si nici nu înțelesesem care fusese scopul mesajului. E frustrată. Nu o suporta nimeni. E ingamfata. La un moment dat isi edita pozele si se vedeau liniile de la asfalt ca ii plecau odata cu fundul.
Ah, în mai stiu ca postase pe Instagram "braziliancaaa" si pusese un emoticon cu o piersica vezi maica ce fundulet are
Va cunosteti real?
Da ne stim
Si vorbeste despre tine?
Hai sa iti zic. Vezi ce posteaza? Pare bolnavă (nu stiu daca chiar e) asa. Grupulețul meu de prieteni si restul lumii am incercat încă din clasa a 1-a pana in prezent sa o integrăm în societate. Ea ne jigneste fără motiv si tot spune ca e frumoasa si e super ciudată. Nu lumea are ceva cu ea, ea nu stie sa se faca plăcută si isi asuma acel hate. Eu chiar am incercat sa fiu ok cu ea dar când unele dintre noi ne făceam relație intervenea cu replici "de ce te uiti la ea? "Eu sunt slabă am 55 kg am 1.80 sunt model". Tu ai agreea asa ceva? Daca oamenii încearcă să te integreze tu de ce strici totul? Mândria a fost de ea din clasa a 1 a si cunosc fete care sunt mai frumoase decât ea si au calități mari si nu se lauda. Femeia spune mereu ca are nu stiu ce naționalitate. Ba ca e olandeză (si nu are treaba cu sangele) ba ca e brazilianca ca vezi doamne are fund mișto si nu e așa. Îți dai seama că lumea in general e rea si o iau la misto. Mai ales ca ea nu se poate numi victima pentru ca si-o caută prin ceea ce face. Își punea pe Ask.fm întrebări singura numai ca e frumoasa etc ca sa creada lumea ca e vreun admirator cu anonim. Si-a facut pagini de html in care scria ca e model si ca a aparut la tv. Si gen scria ca apare la 19 la pro tv si de fapt nu aparea nimic dar informatiile alea cică erau scrise de nu stiu ce reporter si dădea un nume fals. E aiurea, nu are nici prieteni si cine a încercat să se apropie de ea...l-a alungat.
Daca cineva ii făcea bullying din răutate si ea nu făcea nimic rau mai ziceam.
Braziliencele sunt mici de inaltime si voluptoase...
La 55 de kg ești orice numai voluptoasă nu. După poză pari o tipă banală cu o privire de scorpie