| Anet a întrebat:

Am si eu o problema.De ceva timp am inceput sa ma simt atrasa de prietenul meu cel mai bun.Ne cunoastem de 6 ani si niciodata nu m-a atras in modul asta, insa de ceva timp nu ma pot abtine si ma gandesc la el incontinuu. Faza e ca nici el nu ma ajuta deloc si tot timpul imi face complimente, ma tine in brate, se joaca in parul meu, de multe ori chiar a incercat sa ma sarute si asa mai departe. O relatie cu el e exclusa fiindca pe langa faptul ca are o prietena pe care sunt convinsa ca o iubeste, mai imi e si coleg si prietenul cel mai bun dupa cum spuneam, e cel care a fost alaturi de mine si in cele mai grele momente si nu imi permit sa il pierd din cauza a ceea ce este probabil o faza de moment(eu sunt super ok ca prietena insa ca iubita sunt o adevarata pacoste daca partenerul nu face ce ii zic eu). Acum intrebarea mea e, ce pot face sa mi-l scot din minte, avand in vedere ca ne vedem zilnic si petrecem impreuna cateva ore?

Răspuns Câştigător
| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Pai daca nu vrei sa mai creasta atractia fata de el atunci: nu mai sta in bratele lui, nu il mai lasa sa se joace cu parul tau, evita sa stai langa el ca sa poata sa te atinga, evita sa te vezi doar tu cu el... pe scurt evita sa faci lucruri care te-ar face sa il vezi ca pe iubit.
Daca face asa inseamna ca nu e multumit 100% de iubita lui sau pur si simplu ar vrea sa aiba o relatie sexuala cu tine, sau poate si el te place si s-a atasat de tine si se gandeste mereu la tine.
Chestia ata o poti rezolva in doua moduri.
Zici ca de 6 ani te-a ajutat in multe si ati fost acolo unul pentru celalalt atunci inseamna ca poti sa porti o conversatie serioasa si sa vezi exact ce vrea de la tine si sa-i zici ca nu vrea sa ajungeti sa va certati si sa se strice relatia de 6 ani care e importanta ca orice altceva. VEzi ce zice dupa ce ii zici asta si clarifica exact tot ce incepe sa se schimbe intre voi.
2. Dupa cum am mai zis trebuie sa pastrezi distanta si sa incepi sa faci cu el doar lucruri care le-ar face 2 prieteni ci nu indragostiti.
Este un proces greu si aproape imposibil, de aceea iti recomand mai mult sa faci partea 1.
Sau daca tu consideri ca poti sa faci in asa fel incat sa-ti controlezi sentimentele... atunci do it. Dar, mai ales pentru o fata, e cel mai greu sa isi controleze sentimentele deoarece de obicei o fata se lasa condusa de sentimente in special.
Sper ca te-a ajutat mesajul meu si... try not f*ck things up (din toate punctele de vedere). big grin

4 răspunsuri:
| nicaruaga a răspuns:

Incearca sa iti faci si tu un prieten (iubit)winking

| TitiDrLove a răspuns:

Aici e foarte simplu. Discuta cu el si vezi ce parere are happy

| cat_1451 a răspuns:

Nu trebuie sa fuji de el.asa tii dat asta nu-i nimic rau.daca el are asa comportament nu poti fi sigura ca el o iubeste pe prietene lui. sfatul meu ar fi:intreaba-l daca ii place de tine daca raspunsul e pozitiv de ce sa nu incerci ceva cu el, nu cred ca mai tirziu va afecta ceva. daca e negativ poti sai recunosti caci daca e prietenul adevarat te va intelege si veti gasi o solutie nu trebuie sa-ti fie frica sau rusine.incercarea vina n-are.

| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

Si eu am patit la fel. De cateva zile bune am inceput sa simt fiori pentru cel mai bun prieten al meu. Ne cunoastem de cand ne-am nascut, suntem in aceeasi clasa si urmam sa mergem la acelasi liceu. Chestia este ca si eu am inceput sa-l plac (in adevaratul sens al cuvantului). I-am spus lucrul acesta si el mi-a zis :
"Mai bine ramanem numai prieteni. Daca vom fi un cuplu, vom suferi mai rau daca ne despartim si asa n-o sa mai avem aceeasi relatie de prietenie"
Din cate a spus el, are mare dreptate. Odata ce te desparti de iubit, numai poti avea aceeasi relatie de prietenie ca la inceput.
Eu zic sa-l iubesti in taina, chiar daca te va afecta. Daca tii la prietenul tau, fa cum iti spun. Ignora-ti sentimentele, distruge-le, ignora-le. Prietenii te ajuta la nevoie.
Eu zic sa-l lasi in pace, iar daca nu te lasa el, spune-i ca vrei sa fiti BFFwinking