anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema...Deci de 5 zile a inceput sa ma manance zona inghinala si avea in miros ciudat. De acum 2 zile am observat ca vaginul a inceput sa aiba o culoare mai inchisa dar culoare inchisa continua de acolo pana unde se termina linia fundului. Nu stiu ce sa fac..azi mia venit menstruatia. La termn nici mai repede nici mai tarziu dar sangele are o culoare maronie. Curge in aceasi cantitate ca de obicei. Ce inseamna asta? P.s. am 15 si sunt virgina. Am fct doar sex oral am nevoie de ajutor..va rog

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitatea de a fi contactact o infectie vulvo-vaginala in urma acelui sex oral sau din motive de natura bacteriana cum ar fi vaginita bacteriana care reprezinta un dezechilibru dintre bacteriile care se gasesc la nivelul vaginului ceea ce poate duce la o dezvoltare exagerata a anumitor tipuri de organisme, sau din cauza stergerii incorecte atat a "pasaricii" dupa fiecare urinare cat si a anusului "inspre in fata", poate fi un motiv cat se poate de plauzibil. Doar pe baza unor analize se poate determina adevaratul motiv infectios si tratamentul adecvat de urmat. Trebuie sa te prezinti obligatoriu la medicul ginecolog imediat dupa terminarea menstruatiei. Multa sanatate.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt boli cu transmitere sexuala care se iau prin atat prin sex vaginal, anal dar si prin sex oral. Bolile astea, se raspandesc in tot corpul, pentru ca sunt produse de virusi precum: SIDA, sifilisul, Gonoreea (sau blenoragia), HPV, clamidia samd.
Daca v-ati jucat cu un penis infectat cu negi sau trihomonas la intrarea in vagin, pe labii, iarasi virusul sau bacteria respectiva s-a transmis foarte usor prin contact cu pielea si secretiile tale.
Ca atare, poti sa fii virgina dar sa ai si bolile astea.
Mergi de urgenta la ginecolog pentru ca nu este in regula ce ti se intampla!
O boala luata din pripa este tratabila si vindecabila 100%, exceptie facand cele cu risc grav de cancer sau sida.