Erai cam mica si cred ca voia un altfel de relatie daca ma intelegi ce zic si acum ca a experimentat si ai mai crecut a venit inapoi la tine.Nu stiu ce sa zic, sunteti tineri aveti toata viata inainte, si trebuie sa experimentezi.Numai sa nu ai regrete dupa si suferinta. Daca a fost ceva frumos merita o alta sansa dar sfatul meu este sa nu te arunci cu tot sufletul deschis, treptat ca e mai bine.Si cu relatiile intime la fel, nu o lua direct, testeazal vezi exact ce vrea de la relatie.
Daca zic ca majoritate fetelor is curve imi sariti in cap.
Revenind la problema ta... din ce ai zis sunt sanse mari sa mai aiba sentimente pentru tine... pentru a te exclude din majoritate, rupe legatura cu actualul pentru ca, clar iti bati joc de el.
Depinde si care a fost cauza despartirii ce te face sa crezi ca nu o sa o luati din nou pe drumuri separate?
Erai cam mica si cred ca voia un altfel de relatie daca ma intelegi ce zic si acum ca a experimentat si ai mai crecut a venit inapoi la tine.Nu stiu ce sa zic, sunteti tineri aveti toata viata inainte, si trebuie sa experimentezi.Numai sa nu ai regrete dupa si suferinta. Daca a fost ceva frumos merita o alta sansa dar sfatul meu este sa nu te arunci cu tot sufletul deschis, treptat ca e mai bine.Si cu relatiile intime la fel, nu o lua direct, testeazal vezi exact ce vrea de la relatie.
Daca el nu te-a cautat, cauta-l tu. Din cate ai scris tu aici imi pot da seama ca si el are sentimente pentru tine, daca crezi ca si tu ai pentru el, atunci impacati-va, gandeste optimist.