| Cupcakecat666 a întrebat:

Am si eu o problema. Deci mi-a întârziat menstruatia o saptamana(trebuia sa imi vina pe maxim 28 dar niciodată nu am avut-o la timp,dar venea) si ma tot gandesc cum mama naibii, ar fi posibil sa fiu însărcinată. Ținând cont ca am facut-o cu prezervativ de fiecare data si nici macar finalizarea nu a avut loc in prezervativ. Un alt lucru dubios a fost acela ca de fiecare data la penetrarea mea cu degetele (suna cam grotesc),sangeram, prima data mai mult, dupa din ce in ce mai putin.(pe parcursul a 4 zile cred). Precizez ca nu am avut dureri. Luna lui august nu am avut menstruatie, doar acele sangerari anormale. E posibil sa am chiar vreo boală? Si mai precizez ca sangerarile au apărut înaintea contactelor sexuale, sangerarile pe 15-17 ceva de genul si contactele sexuale dupa pe 23 august cam asa, chiar si ieri la ultimul contact am sangerat foarte foarte putin. Virgina nu mai sunt de ceva timp asa ca ruperea himenului o cam exclud

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Orice sangerare, este considerata ca fiind anormala fiindca poate proveni doar dintr-o rana deschisa, necicatrizata deci sigur si nevindecata. In situatia ta medicul ginecolog este singura persoana care poate sa stabileasca originea si natura sangerari respective printr-o consultatie ginecologica absolut necesara. De asemenea si tratamentul adecvat si necesar de a fi urmat, iti va fi prescris tot atunci de catre acelasi medic. In concluzie fuguta cat mai urgent la ginecologie siindca este singura solutia strict necesara de a fi pusa in practica cat mai rapid cu putinta. Multa sanatate!

| alina2k18 a răspuns:

Du-te la medic, acele sangerari nu sunt normale.