Nu conteaza daca erai virgina sau daca ai avut orgasm, iar semnele de sarcina apar dupa minim 3 saptamani de la conceptie. Conteaza sa ne spui in ce zi a ciclului menstrual erai (numarand din prima zi de sangerare). Riscul de sarcina este minim daca erai in zilele 1-5 sau 24-28 si creste pe masura ce te apropii de zilele 12-18 (revin, numaratoarea incepe cu 1 din prima zi a ultimei menstruatii).
Daca esti insarcinata si esti minora nu poti face nicaieri avort, fiindca avortul este o interventie riscanta, in cursul careia poti muri si nu cred ca amicul tau isi asuma acest risc (va face puscarie pentru omor daca te ajuta). Asa ca intelept ar fi sa vorbesti de pe-acum cu parintii tai.
Acum am vazut ca nu ai nici 15 ani. Nu vei putea face avort in Romania, fiindca e prea periculos. Va trebui sa te duci in Germania, Anglia sau Austria si va costa destul de mult (in jur de 10 000 de euro) toata treaba.
In plus, el va face inchisoare, desigur, pentru viol si corupere de minore, fiindca medicul care va constata sarcina (din Romania sau din afara) va anunta politia, asa cum e normal.
Exista femei care ajung la 60 de ani, au copii si nepoti si nu stiu ce e un orgasm. Sper ca asta iti demonstreaza ca sarcina si orgasmul nu au nicio treaba. De asemenea, ce simptome ai vrea sa ai din prima saptamana? Poftele, greturile etc. apar abia prin luna a doua, a treia sau pot sa nu apara deloc. Daca ati facut sex neprotejat, e posibil sa fii insarcinata. Asteapta pana pe 16-17 si fa-ti 2 teste de sarcina, in 2 zile diferite. E posibil ca el sa fi ejaculat si sa te minta? Faptul ca iti pui problema asta spune multe despre increderea pe care (n-)o ai in el si totusi faci sex neprotejat. Chiar daca iti spune adevarul, inainte de ejaculare, barbatii elimina o cantitate mica de lichid preejaculator, bogat in spermatozoizi capabili sa fecundeze. Daca esti insarcinata, poti face avort, insotita de un adult. Depinde insa si ce varsta ai; din cate stiu, sub 15 ani nu se fac avorturi la noi, decat in cazuri speciale si cu acordul scris al parintilor. Aici, va trebui sa te documentezi.
Da, daca declari ca amicul tau e tatal si parintii tai afla, el poate fi acuzat de corupere de minori. Nu stiu sigur daca 15 ani e limita legala, de-asta am zis sa te documentezi. De asteptat, inteleg ca iti e greu, insa mai devreme de 16-20 de zile de la contactul sexual, nu prea sunt relevante rezultatele testului de sarcina; in niciun caz nu sunt relevante acum, la 5-6 zile dupa.
Dacă nu ştii nişte detalii elementare despre organismul tătu şi viaţa sexuală de ce faci sex? mai ales neprotejat? Ca să-ţi putem spune cam ce şanse ai să fii însărcinată (pentru că poţi rămâne însărcinata la orice contact sexual neprotejat) trebuie să spui când ai avut ultima dată ciclul şi câte zile are ciclul tătu (ciclul se calculează din prima zi a sângerării peână cu o zi înainte de următoarea sângerare). Mai documentează-te înainte! Şi mai aşteaptă câtiva ani că rişti foarte mult să faci cancer de col!
Eu nu stiu cum toti tinerii in ziua de azi alearga asa inebuniti dupa relatii, dupa sex, cand habar n-au ce-i asteapta. Tin minte ca atunci cand eram de varsta ta, era o revista in care se punea o intrebare de genu: "Cand sa-mi incep viata sexuala? " si un doctor raspundea : "Atunci cand esti pregatita". Voi la asta nu va ganditi? Va ganditi sa aveti si voi idee despre ce inseamna sexul, te-ai gandit ca poti ramane insarcinata? Te-ai gandit ca daca ramai insarcinata, ce faci? Stii ce e ala orgasm, stii ca, cumva trebuie sa ai si de ala ca daca nu pe parcurs iti face rau sa nu ai? Nu stii. Si mai si zici ca banuiesti ca s-a culcat cu tine, ca sa ajunga la o prietena de-a ta, sau doua cat erau. Te-ai despartit ca se dadea la prietena ta si totusi te culci cu el, nu ai pic de demnitate?
Sau iti place sa fii folosita sau dupa aia sa zica in toata scoala, uite:am avut-o si pe asta. Acum e bine ca-ti faci griji si suferi din cauza unuia care n-a dat 2 bani pe tine? Ca daca ii pasa, poate avea el grija de tine daca tie nu-ti pasa sa ai grija de tine. Un avort nu este placut, crezi ca lui ii pasa prin ce treci tu acum sau prin ce ai putea trece? Acum ca ai facut-o lata incearca sa asculti sfaturile de mai sus cu asteptatul si cu testul de sarcina, ca altceva nu ai ce sa faci. Succes oricum si poate data viitoare nu mai faci sex cu oricine si oricum. E pacat de tine, fii mai demna si mai pretentioasa, ai grija de tine ca nimeni nu o face in locul tau( in afara parintilor tai)
Fata tu gandesti limpede asa in general?
ai 15 ani, te gandesti cu nonsalanta la un avort, dar problema ta e ca nu ai avut niciodata orgasm?
sunt atatea fapte oripilante in povestioara ta, ca nu stiu cu ce sa incep!
ce legatura are faptul ca nu erai virgina sau ca nu ai avut niciodata orgasm cu a ramane insarcinata? nu inteleg de ce ti-ai inceput viata sexuala daca nu stii mai nimic despre asta!
tu nu stii daca si-a dat drumu in tine? nu ai observat? nu ai simtit?
nu poti sa faci un avort la varsta de 15 ani fara acordul parintilor. daca gasesti pe cineva dispus sa o faca, acela e un doctor imoral si lipsit de orice dram de etica. ai putea sa ramai marcata pe viata (poate chiar sa nu mai poti avea vreodata copii) sau chiar sa mori in timpul interventiei.
revino-ti! maine poimaine o sa zici ca ai o boala cu transmitere sexuala dar nu stii cum ai contractat-o pentru ca nu ai avut niciun orgasm...
Daca ai 15 ani, si faci sex, inseamna ca e rau de tot...Si daca te gandesti sa iti ucizi un probabil viitor copil, e si mai rau...Gandeste-te in ce directie o ia viata ta, chiar asta este drumul pe care vrei sa il urmezi?
Cine te-a pus sa te grabesti asa? si sa nu folositi prezervativ, daca esti incostienta...Doamne,cum puteti sa ii spuneti daca ar fi gravida sa pastreze copilu'? In primul' rand isi distruge toata viata. Un copil da nastere unui alt copil... ti-ai facut-o cu mana ta, scuza-ma ca iti zic.Acum rabda.Asteapta o saptamana si fa-ti un test de sarcina...incearca si tu sa gandesti pozitiv :-s
Pai abia pe 28 octombrie implinesc 15 ani. dar mi`e frica sa astept pana pe 17 octombrie. nu imi pot lua gandul de la chestia asta. da e posibil sa ma minta pentru ca a incercat sa se combine cu 2 prietene de ale mele... si in plus nu am fost cu el impreuna mult tipm. eu deja m`am despartit de el pentru ca s-a dat la cea mai buna prietena a mea. deci daca o sa am 15 ani impliniti o sa pot sa fac un avort impreuna cu adult chiar daca acesta nu face parte din familia mea? daca o sa spun ca el e tatal. o sa intre la corupere de minori? nu vreau sa afle parintii mei. sau sa se intample ceva grav.
Chiar daca el nu a ejaculat, barbatii elimina o cantitate mica de sperma care ajuta ca lubrifiant la inceputul actului sexual. Asa este de mii de ani. Ca inainte nu existau prezervative sa ajute la patinaj. In fine. In cazul nefericit in care ai ramas insarcinata nu mai sta pe ganduri si du-te la o clinica ginecologica particulara si fa un avort. Variaza la pret:100, 150, 200 lei etc.
Nu-ti omori copilul. serios gandeste-te daca mama ta facea avort cand erai tu in burtica ei n-ai si avut sentimente amintiri nici n-ai fii existat n-ai fii nimic la nimic. daca esti insarcinata nastel ca el sau ea sa aiba sentimente si amintiri cu mama lor minunata care ii iubeste. deci pacatul cel mai mare este sa omori pe cineva. tie tiar placea sa te omoare cineva. nu. atunci nu-ti omori semenii.
Incearca sa gandesti pozitiv. s-a intamplat, s-a intamplat asta e...incearca sa stai linistita pana cand o sa poti sa-ti faci un test sau doua...si faptul ca ti-a fost pofta sau iti este pofta de ceva nu inseamna ca esti insarcita...simptomele le ai dupa 2-3 luni de ca concepere...nu cred ca mai trebuie sa implici pe nimeni...si nu te mai gandi la avort singura... vorbeste cu parintii tai...pentru ca sunt cei mai in masura sa-ti dea un sfat...esti copilul lor si o sa te intelega...
Pe viitor incearca sa nu mai faci sex neprotejat pana nu sti sigur ca cel cu care-l faci isi asuma orice responsabilitate...
Sper ca ti-am fost de folos...
Ai grija de tine
Asa se nasc pr*stii, din greseli. Invata din greseala parintilor tai, foloseste prezervativul.
Nu stiu ce sa-ti spun dar e posibil sa fi... dar in orice caz eu zic sa nu faci avort este ca si cand ai UCIDE un om .nu are rost
Nu stiu ce sa-ti raspund )) dar inteleg ca nu erai virgina, nu? pai mai copilas, dar tu la ce varsta ti'ai pierdut virginitatea? sau nu ai fost niciodata? )
Nu mi se pare ceva normal la varsta ta s afaci sex...si mai ales neprotejat...nu stiu ce sa spun nu am experienta. dar daca esti insarcinata nu ar fi binesa ucizi acel copil... el n uare nici o vina ca baiatul ala e un idiot