Trebuie sa ii recastigi increderea daca ai facut-o sa sufere ea acum vrea sa iti dea o lectie sa te invete sa o apreciezi mai mult sa ii dai mai multa iportanta, asa ca incearca sa vorbesti mult mai frumos cu ea sa ii arati ca o iubesti mai mult sa faci gesturi dragute care sa ii arate ca te-ai schimbat sa ii acepti ifosele pana va considera ca te-a chinuit destul si va fi sigura ca te-a pedepsit pentru ce i-ai facut.
Pff...cred ca si pe ea o doare.Tu crezi ca ea nu te mai vrea, si ea crede ca tu nu o mai vrei.Du-te la ea, sun-o, contacteaz-o! Dovedeste-i ca o iubesti si c-o vrei inapoi. Daca e in fata ta, imbratiseaz-o.In legatura cu intalnirea aceea, poate s-a intimidat si nu a mai vrut sa se intalneasca cu tine.Sunt fata, noi ne spunem prietenelor toate durerile sau secretele.Sunt sigura ca vorbea cu acea fata despre voi doi... Vorbeste cu ea, contacteaz-o, cum am zis.
M-ai impresionat pana la lacrimi .
Serios acum...esti baiat ar trebui sa fii mai tare.
Deci acum ori a pus ochii pe altcineva ori te mai iubeste dar o fi auzit nu stiu ce barfe stii cum sunt fetele...
In locul tau eu as fi acum indiferent cu ea sa vad ce se intampla, daca nu-i mai pasa nu pierzi nimic, iti pastrezi demnitatea fiindca nu te mai milogesti de ea iar daca ii pasa o poti recastiga.
BAfta!
PS:Sunt fata!
Daca esti baiat destept ii arati ca nu-ti pasa
Cand o vezi incearca sa nu te uiti dupa ea sau sa o saluti
Daca te intalnesti cu ea si nu poti face cumva sa dispari din peisaj NU-i pune nicio intrebate, raspunde-i in asa fel incat sa se simta poate reusesti s-o atingi acolo unde doare.
Daca aveti un grup de prieteni pe ea nici sa n-o bagi in seama ba chiar sa discuti doar cu ceilalti.
Gandeste-te ca asa o poti face sa se intoarca
Daca continui sa stai dupa ea vei fi la degetul ei mic iar o fata nu are de ce sa-si piarda timpul cu asa ceva.
Iti zic din experienta ca indiferenta doare cel mai tare.