| emilian96 a întrebat:

Am si eu o problema. E o fata, care ma innebuneste (ma refer la faptul ca sunt indragostit pana peste cap de ea). Am fost cu ea. timp de o zi, nici aia intreaga. S-a despartit de mine spunand ca, ma place, dar nu ne potrivim. Nu stiu, daca m-a placut vreodata sau daca inca ma mai place, insa nu stiu ce trebuie sa fac. Ma ajuta cineva?

5 răspunsuri:
| Jack a răspuns:

Pai ii din lipsa de experienta:) daca ai avut'o juma de zi inseamna ca i'ai fost macar simpatic deci nu ai cum sa te scoti ca nu te place ca nu est frumos sau alte dume cu care se scot majoritatea :)), ti-o dat un deget asa din curiozitate sau sa vada ce poti :P multumeste'i pentru experienta oferita si cel mai bun sfat l-am mai dt la multi il gasesti aici :*! nu stiu cand o sa priceapa lumea :P Uite :Xpurul adevar :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=0IncCp_-oC8

| Summer a răspuns:

Incearca sa discuti cu ea despre baiatul care si l`ar dori ca prieten. Daca te regasesti in descrierea ei mai incearca odata, iar daca te refuza cu acelasi motiv cere`i o sansa sa iti demonstreze ca nu va potrivit, poate are dreptate sau poate nu. Totul e sa o convingi sa fie prietena ta din nou si sa ii arati ca poti fi baiatul care si`l doreste.

| Artemisia a răspuns:

Hmm...
Din cate vad eu, tipa se lasa asteptata.Ea si daca te place nu iti va spune pentru ca asteapta ca tu sa o intrebi.Ea vrea sa o cuceresti.
Ea e poate si mai timida si nu zice nimic catre tine, dar tu vorbeste cu ea, ca timpul trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand sa fii realist.Intr-o jumatate de zi nu te poti nici amuza ca lumea si tu te indragostesti.Pai ii demonstrezi pina si ei ca esti cu capul in nori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ete-a naibii de patachina,sa-i zica ea baiatului asa ceva? fi linistit ca de la un timp fetele si-au luat lumea in cap si se cred dracul pe pamant,ele nu stiu ca au dreptate dar asta e laughing dar o jumatate de zi nu este ajuns sa te indragostesti si asta denota ca esti incepator, ia trateaz-o tu cu indiferenta sa vezi ce vine dupa tine, cind zic indiferenta inseamna sa nu o bagi deloc in seama