anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema straight face
Imi place de o fata, dar ea nu ma place. aproape ca nici nu vorbeste cu mine straight face Dar stiu ca ei i place de cel mai bun preten al meu
De cateva zile..de cand a aflat ca alex (baiatu de care ea este indragostit) este cel mai bun preten al meu.A inceput sa vorbeasca cu mine..ok..in fine.
Intrebarea mea este :
Cum o cuceresc? laughing Alex ala nu a facut nimica straight face Pur si simplu deodata m-am trezit ca ea il place.
I'am zis "Stiu tot"! (nici macar nu stiam nimica laughing ) si ea mi-a zis
"Pleasee nu i zi lu Alex ca il plac " Asa am aflat ca il place.
Deci cum fac sa o cuceresc?
Funda la raspunsul cel mai bun..si vot la celalalte

Răspuns Câştigător
| Joker1958 a răspuns:

Frate e cam nasoala treaba. Niciodata dar niciodata sa nu incerci sa devii cel mai bun prieten cu fata de care iti place. Poti incerca sa te apropii de ea sa vezi ce'i place, cum sa o cucerest idar doar atat. In momentul in care ai devenit cel mai bun prieten cu ea si ea iti spune ca e moarta dupa X e clar ca nu te vede decat ca pe un prieten si atat, cat despre faza cu prietenul mai bine nu te bagi si o lasi sa se descurce singura. Poate nu iese nimic si se da batuta sau poate ca se potrivesc dar decat sa suferi stiind ca tu i'ai combinat mai bine iti cauti u alta fatawinking

2 răspunsuri:
| resemnat a răspuns:

Deci hai sa-ti spun ce am inteles:

tu o placi pe ea si vrei sa o cuceresti, dar ea nu te place pe tine, dimpotriva ii place de cel mai bun pretenar de-al tau si faza aia cu "please nu-i spune ca-l plac"...imi pare rau pentru tine prietene, dar esti a 5-a roata de la caruta (ca sa zic asa), deci ai picat cam naspa la faza asta! (e doar o parere personala!)

sfaturi prietenesti:

1. incearca sa iti vezi de treaba ta (lasa-i pe ei sa se placa, sa se iubeasca bla bla bla...)
2. incearca si tu sa-ti faci o prietena (chiar prietena ei cea mai apropiata, asa cum a facut si ea cu tine!)

Bafta si sper ca te-am ajutat!

| ioanadragalasa a răspuns:

Poi daca ei doi se plac, nu cred ca ai cum sa o cuceresti. POate ca ei ii place de alex doar la prima vedere, uneori nu e nevoie sa faci ceva ca un om sa se indragosteasca de tine.Vezi cum evolueaza relatia lor, poate a fost doar o tentatie. Daca ceva serios, eu zic sa nu te bagi, dar daca vei afla ca nu il place ca a dezamagit-o sau ceva de genul asta, actioneaza rapid! Linisteste-o si nu va fi gru sa o cuceresti.Dar nu uita, ia-o treptat!

Succes. Funda?