@ValentinP are dreptate nu te da tu la el,provoaca-l pe el sa faca primul pas,filtreaza cu el din priviri si orice ai face incearca sa fii mai aroganta ca el, fii oarecum indiferenta, fii plina de incredere in tine si o sa functioneze garantat. Uite acum vreo 3 saptamani m-am cuplat cu un tip care era super la inceput, insa dupa vreo 2 zile i s-au urcat figurile la cap si deja incepuse sa ma calce pe nervi, partea grava a fost ca eu eram cam insistenta si il tot bateam la cap sa ne vedem si sa petrecem mai mult timp impreuna si tot asa, si tipul ajunsese la concluzia ca sunt disperata dupa el .Anyway m-am enervat si am inceput sa il tratez cu multa,multa indiferenta si sa ii arat ca ii sunt cu mult superioara, iar acum tipul a ajuns sa fie cel disperat, adica cred ca ma suna de 1 mil de ori pe zi sa iesim si bla bla bla , so bafta si pune-l pe baiat in lesa
Nu toti baieti sunt la fel la alti daca le zici tb. lise urka la kp si pana urma se ajunge la bataie de joc, incearca sa te bagi cu el in seama dar doar atta ca daca continui automat se prinde si. poate isi bate joc. :X bagate cat e nevoi