Ale ale La ANL =]]
Draga mea :]]
Nu te-a satisfacut indeajuns [poate te-a muscat d limba, a facut-o p maturu ca el stie vai doamne :]] ]
:]]
Sau poate te gandeai la alte lucruri, nu te concentrai la "mozol" aka sarut :]]; x
oricum :* Baftaaa >
Esti destul de mica, iar oamenii nu isi dezvolta la fel de rapid sau complex perceptiile si mai ales senzatiile astea! Poate te-ai asteptat la prea mult, el nu stia mare lucru si uite, dezamagirea-i gata! Iar daca el a facut-o strict mecanic, fara sa aiba cine stie ce feeling pentru tine, e si mai explicabil! Nu dispera! cu timpul, ai sa simti si tu, din ce in ce mai fain!
@Lur656i ce ţi se pare chiar aşa de amuzant? Scuză-mă,a spus fata o povestioară hazlie sau doar ţie ţi se pare aşa? Dragul meu, învaţă să nu mai râzi de lucrurile făcute de ceilalţi şi să dai nişte sfaturi care să-i ajute nu să comentezi, pentru că răspunsul tău chiar nu-şi are rostul.
@Dolodolo cum să întrebi aşa ceva? Te pricepi mai bine la sarutat sau? Du-te în altă parte şi expune-ţi talentele de „mare" calitate.Nu mi se pare o întrebare prea bună,chiar nu-ţi dai seama cum se simte. Deci,ai grijă ce spui,că poate răneşti pe cineva.Şi deasemeanea învaţă şi tu să ajuţi oamenii nu să-i întrebi lucrurile dea dreptul penibile.
Iar tu,nu te simţi naşpa din cauza unor persoane carora nu trebuie să le dai deloc importanţă,a fost un sărut rapid şi trecător, o să treacă, o să fie bine.Ai grijă de tine! :*
Pai la tine mozolit ce inseamna? sincer cred ca te-ai exprimat oarecum gresit pentru ca in cazul in care te-ai sarutat cu el cred ca daca ai fi simtit ceva pentru el ai fi simtit macar un fior ceva. daca nu ai simtit inseamna ca el este doar un moft pentru tinepa pa