| Alina_2819 a întrebat:

Am si eu o problema. sad imi place de un baiat, eu am fost cu el pentru putin timp. in care imi spunea ca iese pe afara dar nu mai iesea, in schimb ma chema afara mai tarziu. in fine. m-am desp de el iar dupa vreo 3 saptamani. am fost la alergat cu o prietena si neam oprit intr-un parc. acolo era el cu un prieten, am vorbit si am stat impreuna. seara in schimb. pe mess a cautat o cale sa se bage in seama cu mine. s-a bagat si de atunci tot vb pe messstraight face cateodata ma face sa cred ca da. ii place de mine si as face bine daca las accepta iar dar cateodata ma face sa ma simt foarte aiureastraight face. ce as putea faceecrying.

Răspuns Câştigător
| Roxana90roxana a răspuns:

Uite vorba mea : daca dragostea ce eu porti cuiva nu te omoara, atunci moare repede sad

adica

daca nu simti ceva foarte intens pentru el, incat sa il visezi noaptea, sa adormi numai cu gandul la el, sa te gandesti la el, sa nu te dezlipesti cu gandul de la el, sa stai numai cu poza lui atunci poti sa incerci sa uiti de el happy

crede-ma eu am suferit din dragoste, si am renuntat la marea mea iubirestraight face baietilor le place foarte mult sa se joace, crede-mawinking mai ales la varsta de 12-19 ani cam asa sunt bulangii si sta dupa toate fetele, nu prea gasesti seriosi crede-mawinking cu greu le vine mintea la cap si le vine cand e prea tarziuoh go on

gandeste-te ce simti pentru el cu adevarathappyhappy si atunci vei vedea ce e de facut cu adevarat big grin

daca nu simti nimci mai profund pentru el ci o simpla atractie; nu-i da mare bagare de seama, si sa fii sigura de ce simte pentru tine! sa nu se joace cu tine straight face

si sa nu te insele! foarte important; ca suferi altfelstraight face:9

bafta :*

1 răspuns:
| ImHereForYou a răspuns:

Sa te gandesti bine...pentru a lua o decizie inteleapta...sa sa nu-ti para rau pe urma