Sunt de acord cu decizia parintilor tai. Du-te la psiholog si te va face sa te simti mai bine in pielea ta.
Nu, ideea e ca, daca nu slabesc, nu voi fi cu el si atunci nu imi va fi bine chiar si 1000 de psihologi nu ma pot ajuta. Cred ca ma arunc de la etaj.mi se pare atat de imposibil sa fiu cu acesta persoana incat uneori ma simt vinovata ca una ca mine spera sa puna mana pe unu ca el, x_x Deci MORRR! ~x( Ms pentru sfat oricum :*
Fata draga, daca tu te vei considera neatragatoare si grasa in continuare nu vei ajunge la nimic. Daca vrei ca el sa te iubeasca trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine in primul rand. Daca chiar nu rezisti fara slabit, atunci lasa miorlaiala si pune-te pe sport. Du-te la alergat de 2 ori pe zi, fa-i abdomene, genoflexiuni, renunta la dulciuri, inlocuieste painea alba cu cea neagra, nu manca prajeli facute in ulei, nu manca seara dupa ora 7/8, bea 2 l de apa pe zi, consuma fructe si legume proaspete. Dar nu incepe sa te infometezi, caci te vei ingrasa si mai rau. Pune accentul in special pe sport si mai putin pe dieta.
Succes!