De multe ori cand ne indragostim de bunii prieteni si dupa asta relatiile nu tin. prietenia nu prea o sa mai ramana la fel. Dar daca te-a refuzat desii tine la tine cred ca are ea un motiv
Invit-o la o spirtoasa[suc] si zi to ce te macina mai adauga si faptul ca nu vrei sa strici prietenia dintr-e voi si cred ca va intelege
bafta
Ce spirtoasa maa? vodka direct
sa lasam la o parte glumele...nu stiu ce sa zic.
arata-i ca esti indragostit de ea, ia-o in brate
succes
E uimitor cum de unele se roga baietii buni, iar ele nu accepta, iar altele saracele, fac o gramada de sacrificii sa isi gaseasca pe cineva
Nu fa asta! am incercat si eu sa stau cu o buna prietena dar nu a mers...ne cunoasteam foarte bine ea nu ma vedea mai mult decat ca un amic si chiar ma bucur acum ca nu suntem impreuna fiindca odata si odata o sa te desparti de ea...deci iti zic ca 90% nu o sa mearga!
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea deschis undeva unde sa nu va deranjeze nimeni si sa te faci bine inteles, sa isi dea si ea seama cat de greu iti e sa fii in preajma ei mereu si cat de mult o adori, daca e o fata cu capul pe umeri ar trebui sa inteleaga ce greu iti e fara ea, poate ca isi va schimba parerea de mai demult si va dori sa fiti impreuna.
Cred ca a procedat bine cu refuzul, altfel o pierdeai ca prietena, cred ca cel mai bine e sa ramaneti asa... iubite o sa ai multe, pe cand prietenii ii poti pastra toata viata
Sunt de acord cu stefangeles, invit-o in oras(la o "spirtoasa"-suc de prune ) si spune-i tot ceea ce simti. E alegerea ei daca te place sau nu.
Succes!
Poate incurci prietenia asta cu iubirea. Crede`ma ca nu vrei sa strici o prietenie atat de... sanatoasa . Si cel mai bun prieten al meu e un baiat, avem amandoi 20 d ani si tot de atata timp ne cunoastem, de vreo cateva luni locuim impreuna, chiar dormim in acelasi pat si totul e ok. Fiecare cu relatiile lui si. crede`ma confunzi prieenia cu dragostea
Poate asa e dat, sa fie doar o prietenie intre voi! si eu cred ca daca o sa fiti impreuna cand o sa va despartiti, o sa se destrame amicitia. e grea problema ta! incearca sa o vezi doar ca prietena ta cea mai buna si atat! bafta!
De confundat prietenia cu dragostea nu se intampla...banuiesc ca te-ai indragostit o data de cineva, mai stii cum a fost? asa ma simt si eu una este sa fii topit dupa ea si una e sa o placi asa...
In fond nu stiu ce sa zic...pe tema asta nu am mai abordat-o si am lasat-o in voia sorti, sa vad ce se intampla. daca o in destin e scris sa fim impreuna e bine daca nu e la fel de bine si oricum fete sunt destule si asta nu e sfarsitul lumii, nu...
Uite, vezi tu... ea imi e prietena dar uite de ex "daca o sa fiu cu ea" va fi frumos dar ei ii este frica sa nu piarda prietenia mea...
am uitat sa precizez ca atunci cand m-a refuzat, m-a rugat, cred ca 15 minute, ca orice s-ar intampla sa nu o judec gresit si sa nu stric prietenia cu ea ...sa ramana la fel... intelegi?
Este o fata desteapta si frumoasa.Sincer, la invatatura e mai buna decat mine, are aproape 10 pe linie pe cand eu am numai 9 si, pe linie...
este intelegatoare, nu este o fire profitoare, dar la acest lucru efectiv nu m-am ineles pe mine, ce am vazut la ea acum si nu am vazut 12 ani? tot nu pot sa-mi raspund la aceasta intrebare
astept pareri.
Mai bine ramaneti prieteni e mai frumos...intr-o relatie sunt certuri, gelozii etc si pana la urma o sa va despartiti apoi o sa-ti para rau
Pai m`ai bine ar fi sa-i spui ce simti pentru ea, poate si ea simte ceva pentru tine si ii este rusine sau ceva o retine... poate daca ii spui o sa fie o ceva frumos in viitor daca nu chiar imediat dupa ce`i spui poate are nevoie de timp sa se gandeasca la ce decizie sa i`a si in legatura cu prietenia nu cred ca are cum sa se strice daca ea chiar macar iti este prietena.