| Amarat a întrebat:

Am si eu o problema. In seara de craciun adica acum aproximativ 1 luna si 2 saptamani am vorbit cu o fata. care s-a dat la mine. ea avand prieten de 1 an si jumatate. din seara aia am tot vorbit ea s-a atasat foarte tare de mine dar mai era si prietenul ei. Fata imi zicea in fiecare zi ca ma adora si ca se simte fericita cand e cu mine si ca ii sunt foarte drag ba chiar ca tine la mine foarte mult. Prietenul ei a aflat de relatia noastra. ea a ajuns in postura de a lua o decizie. sa aleaga pe unu dintre noi 2. in seara dinaintea luari deciziei a inceput sa imi spuna ca pe el il iubeste si atat iar cu mine ii place cu mine se simte bine si alte vrajeli... In ciuda tuturor la ales pe el. asta s-a intamplat ieri. astazi iar imi spune ca alaturi de mine a petrecut cea mai frumoasa perioada din viata ei si etc. etc.eu cerandu`i sa nu ma mai caute. Si continua sa imi trimita tot felul de mesaje ca ii pare rau ca stie ca a luat decizia gresita. ca ma adora. ca tine la mine foarte mult. si tine neaparat sa stiu ca e foarte suparata. Voi ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| Abadonna a răspuns:

As insista sa renunte sa ma mai bata la cap deoarece a aratat ca este o persoana total inconsecventa si incapabila sa ia o decizie serioasa.
Pe langa asta, treaba cu "te ador" si asa mai departe este apa de ploaie. E cam prea "extreme" ce zice ea dupa doar atata timp si in mod evident daca chiar credea ce spunea ramanea cu tine pentru ca te adora si nu cu celalalt pentru ca doar "il iubeste" laughing
Si-a petrecut cele mai frumoase clipe din viata ei? Ok, si acum inseamna ca ii este teama de ce a decis si vrea sa te aiba in continuare alaturi de ea dar ca varianta de rezerva?
Iti recomand sa discuti cu ea ( daca tot insista ) si sa ii explici clar ca nu esti un back-up plan pentru nimeni si ca este cam josnica deoarece nu este in stare sa fie serioasa cu prietenul ei actual dar nici nu se hotaraste odata cu cine vrea sa fie.
Cam asa consider eu, tu alegi mai departe happy mult succes

| kyddu10 a răspuns (pentru Abadonna):

Daca as fi in locul tau as insista sa nu ma mai caute si sa isi vada de alegerea ei.Parerea mea.

| Amarat explică (pentru kyddu10):

Problema e ca m-am atasat si eu foarte mult de ea straight face

| Abadonna a răspuns (pentru kyddu10):

Hei! Nu era intrebarea mea laughing, era cea a lui Amarat happy

Pentru Amarat: Ok, dar crede-ma, una este sa te atasezi, alta este sa "iubesti"...incearca sa gandesti la rece si sa observi faptul ca nu prea se comporta corect nici fata de tine nici fata de prietenul ei.
Este in firea lor sa insele si dupa cum vezi deja isi cam inseala prietenul cu tine ( oarecum ) si astfel, chiar si daca ai fi tu cu ea, ai sti cam ce poate face si ca poate oricand sa iti faca si tie ce ii face prietenului ei actual. Asa ca ai grija happy

3 răspunsuri: