Nu ai nici o problema.
Pur si simplu situatia noua in care te aflai,faptul ca chiar urma sa faci sex,partenera noua,teama ca s-ar putea sa nu o satisfaci, toate lucrurile astea te-au umplut de emotii si stres, cu rezultatul sa ...nu functionezi.
Faptul ca te-ai masturbat nu are nici o legatura cu ceea ce s-a intamplat sau,daca vrei,erai obisnuit putin altfel,tu erai seful,tu dadeai comanda,tu executai...
Acum,ai de-a face cu o fiinta vie care,culmea,e dornica sa faca sex cu tine,e o noutate care te bulverseaza, pe care creierul tau inca nu a acceptat-o, oricat ar spune altceva gesturile tale!
Stii ce sa faci?
Intai sa respiri si sa te calmezi.Pe urma,imagineaza-ti, cu fiecare amanunt, ceea ce ar trebui sa se intample ca sa te familiarizezi putin cu situatia.Si,imagineaza-ti lucrul asta de destule ori,nu o singura data!
Si,vei vedea ca la urmatoarea intalnire care va avea drept scop sexul, vei functiona la capacitate maxima!
Se intelege ca vei intrerupe practica de autosatisfacere sau o vei reduce la minim!
Probleme n-ai, stai calm!
Bafta!
Nu trebuie sa te mai gandesti la ceea ce s-a intamplat,a fost doar un moment nefericit.
Daca ii vei da mai multa importanta decat e necesar,te vei trezi cu un handicap!
Bea un pahar de vin inainte si mergi la intalnirea ta fara inhibitii,ganduri negre si,mai ales,fara teama sau ingrijorare,cu curaj si plin de nonsalanta!
Te rog insistent, uita ceea ce s-a intamplat, da-i "delete"!
Teoretic nu ar trebui sa aiba asta de a face cu masturabarea. Hm esti la inceput xcum nici nu te "tine" prea mult.Mai incearca de cateva ori daca e tot asa eu zic sa mergi la un doctor astel ti s-ar putea remedia problema mult mai repede desii eu sincer nu cred ca e din problema masturbarii. Bafta
Acum nu mai masturba,nu irosi energia pe masturbare,numai sexul cu ea, astfel ca sa te obisnuiesti sa o faci cu ea, bafta