Eu cred ca tu nu te-ai confruntat pana acum cu adevaratele necazuri ale vietii. Cat despre inteligenta ta... numai de bine.
Mda. Serios? Ajutor?
Femeia era in calduri si te-ai nimerit tu acolo. Stai linistit ca daca vrea sex cu tine, te cauta ea. Nu fi disperat si nu deranja femeia. Poate are si ea pe cineva si ii strici tu combinatiile.
Apreciaza ca ai avut parte de o lectie buna in ceea ce priveste sexul oral si gata.
In relatia asta incerta, crede-ma, nu tu esti cel care foloseste, ci invers. Tu esti victima ei, si nu trebuie sa iti faci nicio mustrare de constiinta, plan, sau ingrijorari, pentru ca, dupa cum am zis, ea este cea care te foloseste, si, in al doilea rand, stie ea ce si cum sa faca.
Iar daca nu te contacteaza, inseamna ca salamiorul era cam anost. Tanti de 42 de ani are destula experienta si o personalitate net superioara unei persoane de 23 de ani, incat sa creada ca ai putea profita de ea.
Si, repet, nici nu se poate pune problema ca tu ai fi profitat de ea.
Chestia e ca si-a exprimat dorinta de a face mai mult decat un oral doar ca nu prea puteam acolo ( o masina leganandu-se intre cei ce erau prin parcare dadea multe de inteles ). Dupa cele petrecute am purtat o discutie inauntru si zicea ca o sa ne intalnim sa continuam. Doar ca ametiti fiind niciunul nu am luat numar de telefon. E singura, e divortata si nu are nici ea obligatii. Sincer sa fiu la cum arata mi-ar placea sa-mi petrec mai mult timp intre piciorusele ei cat sta prin tara. Nu stiu insa cum sa fac sa fie bine in toate privintele, sa nu am ceva surprise.
Ce vulgar! Daca adolescentii spunem ca sunt cu asemenea apucaturi, cei mai mari nu mai au nicio scapare...