Una e sa iubesti enorm, asa cum spui si alta e sa te simti atras! Daca o iubesti enorm nu tradezi nici macar cu gandul si mai presus de orice, nu o rani! Sfatul meu: fa-ti ordine in sentimente si dicuta apoi cu prietena ta!
Stii cum este povestea cu ce-i nou te atrage? Poate fi ea si mai frumoasa, si mai isteata ca prietena ta, poti sa te intelegi cu ea mai bine, dar cat timp tu esti cu prietena ta, sora ei este si pentru tine tot o sora, asta ii frumos in engleza se pune punctul pe "i", cumnat/a este brother/sister-in-law. Tu te-ai culca cu sora-ta, gandeste-te la lucurul asta?
Omule gandeste-te ca nu poti da cu piciorul la 2 anipentru un simplu mofte mult de la a iubi si a te simti atras de o alta! e pur si simplu o fitagandeste-te bine si ia o decizie, ca daca e chiar asa cum zici tu si o iubesti, vei face ce e bine, ca daca iubesti nu o poti lasa, pentru ca la urma suferi si tudaca nu te mai simti atras de prietena ta vorbeste cu ea si zii nemultumirile, ssi incercati sa faceti sacrificii sa aduceti mereu ceva nou in relatia voastrasa nu intervina monotoniacomunicati mult asta conteaza foarte multfaceti lucruri noi impreunachiar si in legatura cu sexulasa va veti cunoaste mult mai bine s. a. m. d
bafta si sper sa faci alegerea potrivita
O relatzie de 2 ani e foarte lunga...eu cred ca atractzia dintre voi doi a scazut enorm. daca nu mai simti nimic pentru acea fata, ar fi bine sa te despartzi de ea.si sa nu o mintzi ca o mai iubesti... fundita?
Trebuie sa te gandesti ca sora ei cel mai probabil nu te va asccepta deoarece esti prietenul sorei ei. si nu e vorba de o relatie scurta.totushi sunt 2 aani.trebuie sa te gandesti bine
Credeti ca ar trebui sa vorbesc cu cumnata mea despre ceea ce simt. Oare o sa ma inteleaga? Oare daca ii spun ce simt pentru ea ii va zice prietenei mele? Sincer va spun ca imi doresc sa fiu cu ea. Cred ca incep sa o iubesc cu toate ca au temperamente diferite, si ca este mai dificila decat prietena mea.