Stiu cum e
Cea mai buna varianta este sa ii ignori si sa ai grija ca in public sa nu te vada nimeni ca vb cu ea sau ceva pur si simplu te porti normal si dai toate semnele ca nu iti place de ea.
SAUU
Poti gasi o alta fata si sa zici ca iti place de ea.
SAUUUU
Cea mai simpla varianta este sa iei o poza frumusel asa de pe net sa o pui in telefon si sa zici ca ea e iubita ta din (introdu aici un oras, dar nu cel in care stai tu) si gata!
Sper ca te-am ajutat.
Succes:*
Sa nu iti pese ce zic ei.Si eu am trecut prin asta, si de mine zicea toata scoala, nu doar cei din clasa. Cei care te cunosc stiu ca nu e adevarat, si asta e tot ce conteaza.De ce trebuie sa te stresezi, pentru niste chestii puierile? Cred ca mai rau de cat tine este fata care te place, pentru ca isi face sparante. Poate ca ar fi bine sa vorbesti cu ea despre asta si sa o lamuresti. Dar ai grija, sa nu fii prea dur si sa-i vorbesti frumos.
Chiar tu cati ani ai? Minte de copii mici sau poate chiar voi nu vreti sa recunosteti ca ma placeti
Mama mia suntem exact in aceeasi oala si pe mine ma tot sacaie colegii mei spunandu-mi ca il plac pe un coleg. stiu e enorm de enervant dar evitaii.lasai in pace.nu-i mai lua inseama. odata si odata o sa se sature. a da si eu sunt in a 7a
Pai da. mi mai multe detalii de exemplu cum arata fata si iti zic mult mai bine ce sa faci
Incearca sa fi indiferent de ce spun ei, sa nu-ti pese, spune-le intentionat ca o placi. Du-te si spune-i ei asta in fata, daca nu ii vei spune colegii tai vor continua sa te atraga in capcana lor bagandu-ti fata pe gat.
Parerea mea e sa nu le mai zici nimic si sa nu-i mai bagi in seama. i-a sa vezi ca in vreo 3 zile nevorbind cu ei nu o sa-ti mai zica
O metoda ar fi sa nu`i bagi in seama! se vor plictisi sa te cicaleasca la un moment dat.
O a dowa metoda ar fi sa raspunzi cu aceeashi moneda. Adica ai putea sa spui si tu ca unuia dintre ei ii place de un baiat. Nu s`ar simti bine. [Nu`ti daw garantzia ca va merge dar macar ai putea incerca]
Sper ca tziam fost de folos!