Pai e posibil sa ai infectie sau asa ceva si e posibil si de la antibiotice sa iti intarzie. Poti merge linistita la ginecolog, nu o sa iti faca nimic nu o sa te caute... daca esti virgina.Iti spun sincer ca am fost si eu dar pentru niste dureri ingrozitoare de burta si nu mi-a facut nimic doar o radiografie. Daca ii spui simptomele calre el va stii sa iti spuna tratamentul adecvat pe care trebuie sa il urmezi.
Poate fi si din cauza antibioticului, pentru ca el de obicei stopeaza menstruatia(la zile ma refer) sau o intarzie.
Sau... poate fi vorba de o raceala / virus / infectie netratata. Poti sa iei un microb de oriunde.
Cel mai bine ar fi sa mergi la un ginecolog pentru ati face niste analize. E cel mai corect si sanatos. Nu e bine sa iei asa pastile fara a fi recomandat de un medic in specialitate.
:*
E clar trebuie sa fac sex. daca vrei te ajut. ma gasesti la id ganja. farmer1911
SI mie imi intarzie de la antibiotice, dar nu e nicio jena sa te duci la ginecolog. Orice problema tratata la timp se va vindeca mai repede.Se poate sa ai vrei infectie, de ce sa risti? succes:*
Este din cauza antibioticelor, incearca sa iei extract de zmeu regleaza dereglarile mensturale si durerile in caz ca ai, daca esti virgina nu iti face griji o sa iti vina
Pai se poate sa iti fi intarziat din cauza antibioticului...ca si eu am patit la fel... dupa ce am terminat de luat medicamentul a inceput sa imi via din nou menstruatia
AndrewTate7789 întreabă: