| Adelina_Dulce_1990 a întrebat:

Am si eu o problema. M-am despartit de un baiat in vara ( iulie ) si in august m-am combunat cu altul. Problema este ca acum m-am indragostit din nou de baiatul de care m-am despartit. Ce pot sa fac? Funda... Ps: baiatul cu care m-am combinat in august sta in Spania, iar cel de care m-am despartit si m-am reindragostit este din orasul meu.

Răspuns Câştigător
| sowat145 a răspuns:

Asculta-ti inima tongue. Poti sa incerci sa fii din nou impreuna cu baiatul din orasul tau si daca e de acord te poti desparti de baiatul din Spania. Funda?

3 răspunsuri:
| hitman112 a răspuns:

E limpede treaba, te-ai reindragostit de el pentru ca este din orasu tau. Important este sa stii ce iti doresti. nu cauta raspunsuri pe net, tu trebuie sa stii singuta raspunsu la problema asta.

| BabyyBllue a răspuns:

Wow...de ce toate facem greseala asta? Pai... daca fostul este dispus sa va impacati, treci la treaba, nu se merita sa stai cu tipu' din Spania pentru ca nu prea merge relatiile la distanta si daca merg nu au nici un viitor, parerea mea, il placi? te place? e din orasul tau? ce mai asteptiiiii?

| Adelina_Dulce_1990 explică (pentru BabyyBllue):

Pai, mai este o problema.
De cand m-am despartit de el, de cel din orasul meu, a spus ca ma iubeste mai mult si imi este frica ca poate daca ma impac din nou cu el, iar o sa se comporte urat cu mine si o sa ma ignore