| pussycat_9041 a întrebat:

Am si eu o problema.Ma duc la toaleta din juma in juma de ora... apa multa nu beau doar strictul necesar.ca si inainte si am mereu senzatia ca as manca ceva dulce.In plus as dormi toata ziua. Ce e ca mine? Sa fiu in sarcinata? Sau sindromul premenstrual? funda:X

Răspuns Câştigător
| Allexutsa_8314 a răspuns:

Daca sti ca cineva a ejaculat in vaginul tau poti sa iti pui niste semne de intrebare deoarece acestea 3 sunt foarte des semne ale unei sarcini, ai putea sa te duci la doctor sau sa iti faci un test de sarcina. pup

Fundita?

3 răspunsuri:
| AlePinkObssesion a răspuns:

Si eu acum cateva luni ma duceam la toaleta din juma in juma de ora. e o infectie urinara de la inceperea vietii sexuale sau ai racit acolo jos. happy du-te la farmacie si cere niste pastile si iti va trece love struck Funda :X?

| SăcsyLlamă a răspuns:

Poate fi o infectie urinara. Insarcinata, nu cred, decat daca a ejaculat cineva in vaginul tau. Du-te repejor la doctor! Intreaba-l daca este ok sa iei urinal akut ( parca asa se numea ) sau roaga-l sa iti recomande un medicament in caz ca este ceva in neregula. Bafta!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu sunt nici semne ed sarcina, nici de sindrom premenstrual. mai degraba esti obsedata de o posibila sarcina si mintea iti joaca feste.