| ralucam90 a întrebat:

Am si eu o problema mai delicata, este mult dar incerc sa spun pe scurt.Am avut o relatie cu un baiat acum 3 ani.intre timp ne-am despartit.dupa ceva vreme am inceput o alta relatie cu un prieten/coleg de al lui, pe fostul nu la interesat acest aspect pentru ca oricum uitase de mine si nu ii mai pasa. Timpul a trecut...am fost un an de zile cu colegul asta al lui, insa dupa 7 luni de relatia mintea mea continua sa se gandeasca la fostul.L.am cautat,am inceput sa vorbim...a acceptat sa vorbeasca cu mine, dupa mai multe convorbiri a ajuns sa imi spuna ca inca ma mai place si el(suntem in acelasi liceu).Eu intre timp m-am despartit de actualul si m-am intalnit cu fostul.eu pe el il vreau si cu el as vrea sa incep o relatie dar este aproape imposibil va dati si voi seama.colegul lui ma cauta si imi demonstreaza ca ma iubeste si nu vrea sa ma lase in pace.Eu nu stiu ce sa fac,pot renunta la amandoi si sa numai am nicio treaba cu situatia asta, pot sa il uit pe fostul si sa continui cu actualul.imi e greu si as vrea sa ma ajutati. Daca ati fi in situatia mea cum ati proceda? Prietena mea cea mai buna este si ea in aceeasi situatie si numai stim ce sa facem.
Multumim anticipat.

4 răspunsuri:
| Ekcstsy a răspuns:

Daca te-a mancat sa te intalnesti cu prieteni de-ai fostului e cam aiurea. Mai bine renunti la amandoi si iti vezi de ale tale vor veni si altii. Te complici prea mult daca tot ii schimbi si o sa se arunce vorbe mai tarziu despre situatia care ai creat-o

| SakonSIUkon a răspuns:

Normal ca ajungeti in situatii din astea daca stati cu cei nepotriviti si sunteti atrase de aspect.Nu e de tine acela care se desparte de tine o singura data.parerea mea

| 340kll a răspuns:

SI eu sunt in situatia asta.Cel mai bine este sa faci ce iti spune inima, daca il placi pe fostul ramai cu el si ii explici celuilalt sau vorbiti toti 3, cred ca va intelege

| ioanadragalasa a răspuns:

Fa ce iti spune inima.Gandeste-te bine la asta si spune-ti pe care il iubesti mai mult.Dar nu face prostia sa ieisi cu amandoi deodata.Si eu am fost in situatia asta si am renuntat la amandoi. Sper ca te-am ajutat! Funda?