Ea procedeaza foarte corect! Mustacioara, nu trebuie epilata, pentru ca la 20 de ani ajunge sa se rada! Poti sa o ajuti, spunandu-i sa se duca la medicul endocrinolog, pentru ca numai el o poate ajuta in aceasta problema hormonala.
Depinde daca sunteti doar amici sugereaza in forma unui sfat.nu cred ca s va supara, pana la urma nici nu are dc, iar daca sunteti impreuna sp ca nu-ti plac lucrurile astea.ca adori tot la ea,dar ca chestia cu mustata o arata putin neingrijita.
nu cred ca ar trebui sa o deranjeze, depinde d ea c fel d persoana e, iar daca ii place sa s aranjeze cred ca d mult s gandeste la chestia asta doar ca nu are curaj.la orice salon d infrumusetzare cred ca s ocupa cu asa ceva, plus ca nu e deloc dureros si aproape nu costa nimic!
Zi-i sub forma de gluma: esti draguta, de treaba dar pacat ca ai musteata mai mare decat a mea))
Nu te supara ca rad, dar e comica situatia.Pai nu stiu,faza asta cu mustata la fete cica nu e bine sa o faca.Dar,poti sa ii spui pur si simplu, sa incerce sa scape de mustacioara aceea, ca in viitor va arata mai rau.Sa inceapa de pe acum sa scape de ea. Fara sa se supere, ca e spre binele ei oricum.
Cand stati impreuna si discutati poti sa initiezi subiectul asta facand referire la cineva...poti sa zici chiar de tine ca nu iti place sa ai mustata si atunci in forma de gluma ii poti spune si ei fara sa o jignesti sau sa o intrebi (tie ti-ar fi frica sa iti dai jos mustata cu ceara?) Este si ceva crema pentru asta (Farmec) dar nu stiu cat de buna este pentru mustata ca ar putea sa se irite mai ales ca este o zona foarte sensibila. Poti sa ii propui sa faceti impreuna asta:sa te ajute sa iti dai mustata jos si tu pe ea, ca o joaca si va veti simti si bine ca faceti ceva nou si interesant. Distractie placuta
Buna,pai uite o idee nu poti sa o intrebi ei ii place asa acum nu cred ca te ajut mult da na! sper sa te descurci!
) buna intrebarea asta afla cand e ziua ei si cumpara-i un Big , s-au imbatate (ca sa prinzi mai mult tupeu) si spune-i ce te roade