| Tzoncu a întrebat:

Am si eu o problema mare din punctul meu de vedere. M-am indragostit foarte tare de o tipa si ca sa zic asa... dintre toate fetele care mi-au placut si cu care am avut sau nu am reusit sa am relatii, o singura data am mai simtit ceva atat de puternic pentru. cineva ca acum. Deci asta ar fi a doua oara cand simt ca iubesc puternic. Tipa asta o stiu numai din vedere si dupa cateva luni de facut pe detectivu am reusit sa aflu mai multe chestii despre ea, chiar am reusit sa vb. o data cu ea pe strada si de cateva ori pe messenger. Dar nu i-am spus ceea ce simt inca pentru ca mi-e teama sa nu ma inteleaga foarte bine, mai ales ca noi nu ne cunoastem prea bine. Dar sa spun care este problema efectiva in acest caz: in urma cu aproximativ o luna am afla o kestie nasoala despre ea si care m-a pus foarte mult pe ganduri si m-a dezamagit. Am aflat ca ea este in clasa a 9 la liceu, are 15 ani si jumatate. Iar eu am 27 de ani si jumatate. Aici m-am blocat ca nu mai stiu ce sa fac. Eu m-am pacalit la inceput ca sa fiu sincer, ca ea arata destul de matur la fata si vorbeste la fel de matur. Am crezut ca are vreo 18-19 ani si mi s-a parut ok. Am ajuns sa tin foarte mult la ea si numai gandul ca e mai bine sa o uit imi taie respiratia.
Ce credeti ca ar trebuie sa fac? Vreau si eu o parere despre acest caz, va rog. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| biBii07 a răspuns:

Dragostea nu se uita la varsta. Insa daca nu ati vorbit prea mult, in momentul in care ai sa ii spui ca ti la ea o sa creada ca vrei sa profiti de ea mai ales ca e o diferenta destul de mare de varsta, o sa ii se para absurd ca un tip cu care a vorbit de 2 ori pe strada si o data pe mes sa se indragosteasca de ea atata timp cat tu ai facut pe detectivul si ea nu prea stie. Asa ca mai bine mai vorbesti cu ea arata-i cu subinteles cam ce vrei sau fi direct dar numai atunci cand ati vorbit suficient. Asta e parerea mea.

8 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Eu zic sa nu te bagi... e minora si e o diferenta prea mare intre voi!
TU trebuie sa-ti intemeiezi o familie la varsta asta! Iar ea sa-si traiasca adolescenta!

| Agentulx a răspuns:

Daca ai ganduri serioase cu ea da-i drumul nu cred ca o sa-ti scapewinking
bafta

| justcriss a răspuns:

Spune`i adevarul!
o sa vz daca o sa accepte o sa fiti fericiti dar daca nu e doar o copila inca nu stie ce vrea de a viata...:d
>big grin

| Douapunccteunics a răspuns:

Mai rar. daca o iubesti si viceversa e okhappy ehh minorele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vb cu ea o sa inteleaga daca spui ca gandeste matur asa sunt si eu cu un baiat si ce sa spun merge inceacra ca nu pierzi nimic

| claus a răspuns:

Parnaie, prietene. parnaie.

| gigiro a răspuns:

Diferenta nu-i o problema, ca doar nu te apuci de sex cu ea de maine. Ce ma deranjeaza pe mine e faptul ca arata fizic si "psihic" mult mai matura. s-ar putea sa aiba experienta de 10 ori mai mare decat tine. Fara sa discuti cu ea, nu vei putea afla ce gandeste, ce probleme are. Greseala pe care o faci, este ca pui in discutie lucruri minore, tu de fapt nu stii nimic despre ea. Daca o iubesti, poti sa mai astepti ceva timp, ca doar ai asteptat atata.

| b342 a răspuns:

Eu cred ca shtephie are mare dreptate.Este minora, diferenta prea mare! Daca ea avea 18-19 cum credeai tu se accepta asa dar nu chiar 100%. Fiti doar prieteni(:. Si daca nu te poti abtine asta deja devine o problemastraight face. Adica, gandeste logic. Ea este o minora, iar tu un om in toata firea.Nu sunt eu cine stie ce stiutoare, dar ar trebui sa renunti. Poate mai simti acest sentiment fata de o alta "tipa", care va fi de varsta ta.Bafta!