Salut i`ati inima in dinti si vorbeste mai des cu ea. si incearca sa ii propui o iesire la un suc sau intr-un parc si atunci ii propui. sau daca esti chiar asa de timid vorbeste cu un prieten de`al ei sau al tau. si pune`l sa o intrebe daca vrea sa stea cu tine imi poti spune ce varsta ai?
Nu ma simt in masura sa iti dau sfaturi dar incearca sa vorbesti cu prietenele ei sa te apropii de ea incet si sa afli ce o intereseaza:d
Buna
In momentul in care porti o discutie cu ea, fata in fata sau pe mess insearca sa fi tuh isuti.Ea va aprecia cel mai mult la tine asta.Intreabo ce face, cum se simte, invit-o in oras, la plimabri, prima data intr-un grup de prieteni apoi doar voi doi. Sper ca te-am ajutat
Buna!
In primul rand nu trebuie sa te simti inferior fata de ea, trebuie sa ai incredere in tine si in capacitatile tale.
Si femeile isi doresc sa faca dragoste asa ca mergi la ea cu tupeu si sarut-o
iar in timpul in care o saruti incerca sa ii pui mana peste pantaloni in zona genitala
sau evantual pe sani pe sub bluza
apoi spune-i ca iti place de ea
daca te place o sa te plesneasca si o sa ramana cu tine
daca nu te place o sa te injure cum fac toate romancele nesimtitie
mai bine nu mai incerci cu romance pentru ca in general sunt inganfate nesimtite rele rautacioase...
incerca si tu cu o nordvegianca ca aia te violeaza ea pe tine
pentru ca la ele barbatilor nu le functioneaza
sau mai aproape aici langa Romania
incerca o unguroaica
pentru ca se spune ca unguroaicele sunt cele mai dragalase femei
care se poarta foarte frumos cu romanii
si niciodata nu ii refuza
Cand te mai simti inferior, baga mana in pantaloni, apuca-te de testicole si strange cat poti de tare. Dupa experienta asta cred ca vei avea mai multa incredere in tine. PS: NU repeta experienta de prea multe ori ca poti ramane cu ele in mana
Sti ce sa faci? incepi sa vorbesti mult cu ea si dupa iti dispare sentimentul acela un care te simti "stupid" incearca sa porti o conversatie despre ea daca mai are surori, frati...chesti normale si cu timpul o sa te apropri de ea
Nu ar trebui sa te simti inferior. Du-te pur si simplu si vorbeste cu ea, fara sa fii prea direct. Daca sunteti prieteni, i-ai putea chiar spune pur si simplu ce simti, te va intelege, insa ar trebui sa fii si pregatit pentru un refuz.
KatiMe27 întreabă: