Sau ar mai fi sa-i faci o cina romantica (daca nu sti pui pe cineva sa te ajute la gatit) si preparai ce-i place lui cel mai mult si pe gand e aproape gata mancarea... aprinde niste lumanarele, sa faci o atmosfera mai frumoasa, daca este si niste petale de trandafiri pe masa aruncate pe acolo. si daca tot insisti sa-i faci un cadou acolo ai putea sa-i dai ceva care sa poarte cu el tot timpul si la care sa se gandeasca la tine.
sau ce am zis mai sus si ce cadou vrei un lantisor, o bratara etc.
Acum depinde si cati bani ai. eu as spune sa-i cumperi ori un parfum fain ce sti ca-i place o bratara faina sau un lantisor fain (nu trebuie sa fie scumpe, ceva ieftin dar fain). sau in orice caz ceva ce nu ar cumpara el. (dar ii place)
Tocmai asta e ideea ca astea i le-am cam luat pana acum si nu mai am nici o idee bratara nu poate purta pentru ca i se rupe(munceste la termopane si il incomodeaza mrg pnm la fel si un inel si lant nu poarta)
Pai poti sa te duci la kodac si sa faci un tablou cu pozele voastre te costa cam 20 de lei.
Avem un tablou de genul asta dar ar putea fii o idee
Am uitat sa mentionez stam impreuna
Si eu sunt in situatia ta numa eu chiar azi...si juma de an nu 2 ani. felicitari sa va tina mult faza ca e mai greu cu baieti care nu prea is cu romantismu la fel e si al meu. si imi e foarte greu. daca vrei ceva mai simplu poti sa il iei la o plimbare seara la apus ceva frumos... nu neaparat romantic.bafta:*
)))) mersi si pe voi la fel :*
Mersi:*