Incearca sa te comporti frumos cu ea. Si daca vezi ca nu se fereste atunci cred ca te place. Zambestei. Daca iti zambeste si ea sigur te place. Apoi nu o mai baga in seama 2-3 zile daca nu o zi si daca se baga in seama cu tine s-ar putea sa aiba ceva idei cu tine . deci fa cum am zis si dupa aia o intrebare daca te place. Daca nu te place. Nu.i nimic doar mai exista fete
:* hai te.am pupat si noroc la agatat
Pai...imprietenestete cu ea! pentru ca o fata mai mult apreciaza un baiat care ii e aproape incearca sa o intr
sau roaga o pr de-a ei sa-o intr gen asa ca fapt divers
Buna! Sunt Roberta Pai dai o floare! Daca nai curaj, fa urmatoarele lucruri : deschidei usa cand plecati din clasa sau daca esti in data de 1 Martie dai un martisor fff. Eu sunt fata asa am fost impresionata de prietenul meu adica nu el m-a intrebat daca mai tin minte cand l-am intrebat de cine ii place lui si eu am zis da mai tin minte. Atunci el a spus ca ii place de alt cineva nu ii mai place de fata din inainte asa si l-am intrebat De cine? El zice ca incepe cu R de la numele meu dar eu nu ma gindeam in momentul ala la numele meu asa l-am intrebat Roaluca?
Nu
Dupaia poc mi-am zis Euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?
a tacut si sa rosit ca un trandafir asa el spune :
DA de tinne dar nu fugi!
Eu nu am fugit eu l-am pupat pe obraz si el cazu pe jos.
a doua zi imi dadu un trandafir si cutie de ciocolata in forma de inimioare milca! ORICUM AM 9 ANI IAR EL 10 Incearca si tu! PAPA Dany
beausingurlamasamea întreabă: