Bună! Eu cred că numai tu știi asta cu adevărat, sincer! Și asta numai dacă stai și analizezi bine situația...
Totuși, întrucât vrei o părere, eu ți-o zic pe a mea: faptul că el e mai rece, primește mesaje și se duce să vorbească afară nu înseamnă implicit că te înșeală! Faptul că e mai rece, iarăși, poate să fie cauza a mai multor lucruri, printre care și o lipsă a comunicării, Din moment ce omul nu vrea să vă despărțiți, cred eu că are motivele lui. Printre altele, mă gândesc că te iubește, dar în modul lui, mai mult sau mai puțin agreat de tine.
Problema adevărată, zic eu, este: CE SIMȚI TU?
Simți că ceva s-a rupt? Că el s-a schimbat? Simți că nu te mai vrea, că are pe altcineva... SAU de fapt îți faci singură inima amară din cine știe ce nimicuri?
Te-ai gândit că poate el e... altfel? Că nu știe să comunice bine, și nu prea cunoaște fetele? Sau că nu te cunoaște pe tine așa de bine cum crezi? Că nu știe ce să îți facă să fi și tu comunicativă, sau chiar că nu știe cum să te satisfacă?
De multe ori, noi, punem problema greșit... El trebuie să facă și să răsfacă! E drept că are și el rostul lui, că să stai cu cineva doar de dragul de a sta nu are rost, însă ceea ce vreau eu să spun e:
1. Nu te mai stresa atâta! Nu pică lumea dacă nu vă mai înțelegeți și vă despărțiți (în cel mai rău caz).
2. Cunoaște-l mai bine, și vezi din ce cauză e așa cum e! La fel cum și el trebuie să vrea să te cunoască mai bine pe tine!
3. Comunicați... cu atât mai mult, cu atât mai bine!
4. Rezolvați-vă conflictele și implicați-vă mai mult în relație, petreceți mai mult timp împreună, în adevăratul sens al cuvântului (faptul că cineva stă lângă tine, nu înseamnă implicit timp împreună). Timpul împreună este atunci când vă bucurați unul de altul!
Cam atât aș avea de spus! Sper ca totul să fie ok, și sunt convinsă că lucrurile vor sta mai bine pe viitor!
Ține minte: în viața asta, cel puțin anumite lucruri depind de tine, dacă nu chiar mai multe decât credem!
Numai bine, și o seară plăcută!
Poate ca e in firea lui sa nu faca mari declaratii si sa isi arate dragostea in felul asta. Poate nu stie cum sa faca lucrurile astea, aici sunt foarte multi "poate" la mijloc.Incearca sa te adaptezi la lucrul asta, daca tii la el. Faptul ca vorbeste la telefon fara sa auzi tu, posibil sa aiba legatura cu serviciul lui si sa nu vrea sa te amestece.Ca sa reactioneze asa, atunci cand v-ati certat, te iubeste si ii e frica sa nu te piarda.Incearca sa discuti mai mult cu el, explica-i ca ti-e greu fara putina tandrete si cred ca va intelege! Mult noroc!
Poate are si el momente mai grele, toane, habar nu am, dc nu ii purifici telefonul?
Stai de vorba cu el cand vezi ca e mai linistit, plictisit nu are nimic de facut, spune-i ce crezi, ce simti, cum ai dori sa se poarte cu tine.
Nuj ce sa zic dc stati in aceeas casa? te-ai mutat cu el sua cum, parerea mea este ca s-a cam plictisit si are nevoie d eu pauza sua sa va vedeti mai rar
Telefonul nu il pot purifica...are parole peste tot. Si dap m-am mutat cu el din cauza problemelor cu ai mei(el mi-a zis sa vin sa stau la el) el da mereu vina pe oboseala, uneori il inteleg pentru ca are un job obositor conduce cate 12 ore iar 24 sta acasa.
beausingurlamasamea întreabă: