Nici tu nu ai procedat corect alungandu-l definitiv, dar nici el nu trebuia sa dramatizeze atat.Ai spus ca prima dragoste nu se uita niciodata,dar te-ai intrebat vreo data de ce? pentru ca e si prima despartire si primul regret.E clar ca nu mai vrea sa aiba o alta relatie cu tine,dar e si el orgolios si egoist, daca nu risti nu castigi, as ca el nu va sti ca orice dragoste e urmata de o suferinta mai mica sau mai mare.am aceeasi problema cu a ta.Eu evit numele lui,incerc pe cat posibil sa-l uit chiar daca nu pot, pur si simplu il am in suflet mereu asa cum ma are si el, dar totusi e imposibil un nou inceput ntre noi 2. Daca te injoseste din orice copilarie clar ca inca-i mai pasa de tine, nu ospune direct ci prin gesturi si vorbe.Pe el nu-l vei uita usor,poate niciodata,dar asta nu insemna ca tu esti condamnata sa regreti zilnik ca el nu mai e al tau, refati viata sentimentala iubeste cu pasiune pe atii si lui da-i uitare caci nu mai merita.el e un capitol mentionat in amintiri, ocupate de actualul tau "x" si pe acel tip da-l uitarii.
Asta arata cata influenta aveti voi asupra noastra si cum ne puteti distruge fara sa ganditi macar o clipa, iar cand in sfarsit o faceti, e prea tarziu...