| Andreeaoana a întrebat:

Am si eu o problema...Nu mai mi-a venit menstruatia de vreo 4 luni.si eu inca sunt virgina...Ar trebui sa merg la ginecologie nu? Eu am o prietena care iei i venea de 2-3 ori pe luni,, dar mie nu imi vine deloc. oare ce problema am?straight face

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o dereglare hormonală. Nu are treabă menstra cu virginătatea, da?
Bea cea de crețișoară îndulcit cu miere, 1-2 căni pe zi, este reglator hormonal natural. Poți merge de asemenea să faci dozările hormonale la endocrinologie și un ecograf pelvian.
Pa, pa.

| CarmenR a răspuns:

Vreo problema hormonala. Mergi la ginecolog mai bine.

| PoOfarina a răspuns:

Da, ar trebui.
Nu e bine nici sa nu`ti vina atatea luni, dar nici sa-ti vina mai mult de 2 ori pe luna (si asta in cazu` in care il ai la 20 de zile si prinzi inceput si sfarsit de luna).
Multa sanatate. Ai grija de tine!
Pa! Pa!

| ancutsa13 a răspuns:

Nu este neaparat o problema ginecologica. Multe fete se confrunta cu o menstruatie neregulata, dar cu timpul se va rezolva. Dar daca totusi ai dureri jos, scurgeri vaginale cu miros/aspect ciudat sau intr-o cantitate mare, ar fi bine sa mergi la un medic.

| z_2699 a răspuns:

M-am confruntat si eu cu problema asta acum cativa ani.nu mi-a mai venit vreo 7 luni, dar apoi mi-am revenit.
incearca cu duphaston, pe mine m-a mai ajutat cand am mai avut unele perioade cu dereglari.

| Andreeaoana explică:

Multumes mult pentru rasunsuri ...mai m-am linistit un pic.:*