| KiddFaraSentimente a întrebat:

Am si eu o problema... Nu vreau sa ma laud, dar zic eu ca sunt chiar frumoasa, si de accea multi baieti de la mine din scoala imi cer nr. de telefon. Eu nu il dau, dar am colegi foarte rai care il dau si ma trezesc ca ma suna diverse persoane cu nr. ascuns. Si nu e singura problema: cand trec pe hol sau sunt afara unii baieti din cls mai mari (a 9-a, a 10-a) imi pun mana pe fund, sani, ma iau in brate. Iar cand le zic sa ma lase in pace ca am iubit, nu le pasa. Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

Nici eu nu vreau sa ma laudlaughing
Hai sa fim seriosi...adica si eu zic ca nu'mi convine ca ma pipaie baietii, dar de fapt...ma simt bine, ce naiba sa nu fim impocritilaughing
Se comporta asa, fiindca au o parere nu prea excelenta despre tine, adica te considera mai usuratica si mie mi se intampla la fel, insa m-am impus si am luat masuri, m'ai ales de cand au aflat ca am fost cu unu din scoala, nici pss nu m'ai spuneaulaughing
Adica incearca sa-ti schimbi comportamentul daca nu'ti convinehappy.
Imi cer scuze daca te'am jignit, insa ma stiu si pe mine si faceam exact ca tinehee hee, dar de cand am inceput sa aud barfe "naspa" la adresa mea, am inceput sa'mi schimb atitudinea, sa'i fac sa inteleaga ca nu sunt ceea ce cred eihappy.

Bafta.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mutate la alta scoala mai buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa deci iti zic eu am trecut si eu prin asta degeaba apelezi la diriga profesori etc toti legati de scoala sua parinti politie stii iti vor face si mai rau dupa un timp depinde cat de sclavalai is aia la mien nu e asa in fine iti zic eu faza e ca degeaba ii injuri si ii pocnesti degeab nu ajuta de cat la mai mult egoist si. mai degraba plateste unu si sa-i faca zobb. daca te dau la politierolling on the floor no s-o faca pentru 1 nau dovezi 2 ei au pus mana pe tine 3 esti bine impacat ca nu se vor mai lua de tine si adica nu functioneaza mutate n-ai alta oportunitate

| Cristina00 a răspuns:

Hmmm...sincer si mie imi zic baietii ca sunt "buna" si imi pun mana pe fund si pe sanii si sincer pe unii nu ii suport care imi fac asa, dar am un tip de care imi place mult si mai face si el asa si nu il las dar in sinea mea, as mai vrea sa o faca inca odata si inca odata laughing te cred ca e deranjant pentru tine venind din partea unora, in timp ce venind de la unu care poate iti place e placut laughing

| Liviu29iran a răspuns:

Sa-i batilaughing)

| Liviu29iran a răspuns:

Mai bine schimbati cartela...big grinbig grin:big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi mai bine sa te faci neplacua asa ca succes