anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema. Nu vreau sa mai stau cu prietenul meu si el nu intelege cu nici un chip asta sad. Ultima data mi-a facut o faza oribila : mi-a spus ca daca eu nu mai stau cu el cand pleaca de la mine se omoara! Help me plssss. nu stiu ce sa mai fac sad

Răspuns Câştigător
| crystyna_3011 a răspuns:

Eu una as incerca sa-l fac sa nu-i mai fiu pe plac(sa faci ce stii ca nu-i place deloc...sa-i faci scene de gelozie in public, sa te imbraci cum nu-i place, sa vorbesti vulgar sau mai stiu eu ce... tu il cunosti mai bine). Indepartandu-l treptat va fi mai bine pentru amandoi. (chiar daca e un santajist, stiu ca nu vrei sa risti sa-l ai pe constiinta)

8 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

:O
asa mi-a zis si mie zilele treqte.happy
nici ew numai vroiam sa fim impreuna
si i-am zis s ramanem aman2
pentru ca imi era si oarecum frica s nu fac ceva
nu stiustraight face
indeparteazal treptatsad
ca apoy se omoara si o s il ai pe constiinta

| GdX a răspuns:

Lasa-l sa faca ce vrea, daca e prost si vrea sa moara, sa moara nu il opreste nimeni, iar tu esti o fraiera ca mai stai cu el si te amagesti mereu cand iti spune ca se omoara.

| StropiDeDor a răspuns:

Te inteleg perfect. mi s-a intamplat si mie acum ceva timp.cand o spune e atat de convingator, incat te face sa il crezi. dar asculta-ma, chiar daca nu iti cunosc prietenul, il stiu pe fostul meu si imi pot da seama ce are in cap.cand te mai ameninta incearca sa nu pari impresionata, nu schita nici un gest, nu trebuie sa vada ca iti e frica de ce ar putea sa faca.incearca sa pari indiferenta la vorbele lui. te asigur ca nu va face niciodata ceea ce spune. orice om intreg la cap nu ar face asa ceva.prefate ca nu dai importanta vorbelor, fii din ce in ce mai rece si vei vedea ca se va lipsi singur.
e greu de crezut, dar cu timpul vei vedea ca asa va fi.stiu ca e grea asteptarea asta, mai ales cand tu nu mai vrei asa fiti impreuna, dar trebuie sa intelegi ca ruptura nu se poate face rapid.
el poate mai tine inca la tine. da-i timp sa se obisnuiasca cu ideea despartirii.
bafta multa!

| Puffulets ♥ a răspuns:

Eh, pai u chiar crezi ca se omoara?!
Neh. happy

Probabil ca tine mult la tine. si nu prea poata sa se obisnuiasca cu gandul ca nu mai vrei sa fiti impreuna.happy

Incearca sa vorbesti cu el face to face, sa ajungeti aman2 la o concluzie...
Si daca incepe cu amenintari de genu` " Ma omor!", pleacahappy
O sa vada ca aberatiile lui prostesti nu au cum sa te convinga sa te intorci inapoi si se v-a linisti!

Bafta!happy

| Shinen a răspuns:

Nu e frumos din partea lui sa te ameninte. Cred ca ar trebui sa discuti cu el serios si sa ii spui ce simti tu pentru el. Incearca sa il faci sa inteleaga. Eu nu cred ca chiar se omoara ci doar ca vrea sa te sperie ca sa ramai impreuna cu el.
Mult succes.

| rotaruia a răspuns:

Nu te supara pe mine, dar daca nu mai vrei sa fii cu el ce te mai intereseaza ce pateste dupa ce pleaca de la tine? doar lasa-l sa-si taie venele daca atata il duce capul si gata. numai copii aia cu retard foloseau tehnica asta, automutilare laughing ca sa primeasca ce-si doreau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si tu ai crezut, nu? Asta se intampla mai mereu! Se numeste santaj sentimental. Dragostea cu forta nu se poate, explica-i si lui.Doar n-ai de gand sa stai cu el doar ca "vrea sa se omoare". Am avut si eu parte de chestia asta si tu crezi ca a facut ceva? Vorbe in vant! Da doar din gura ca stie ca tu inca mai tii la el, dar ma indoiesc ca ar face asta.Asa ca da-i papucii daca asa consideri tu.

| alexya_5416 a răspuns:

Nu e frumos din partea prietenului tau sa te ameninte cu treburi din astea oh go on
sunt curioasa cati ani are! de obicei tipul asta de comportament il are o persoana care este foarte imatura si nu gandeste suficient cat sa-si dea seama ca este o mare prostie ce zice, si nu ar trebui sa dai crezare acestui santaj emotional...winking
te sfatuiesc sa incerci sa discuti cu el, daca nu vrea.lasa-l in pace, nu va face nimic, e pur si simplu (un copil)cred, fara minte care incearca sa se agatze de orice pentru a te retine langa el...
multa bafta:*