Da. de preferat sa nu stie el. NU UITA ca si tu daca vei avea nevasta vei fi inselat, traieste de pe o zi pe alta cu mai multe femei si nu dormi cu problemele in pat toata viata
Daca poti sa accepti sa experimentezi o asemenea experienta sexuala, de ce n-ai incerca? Succes!
Nu prea sunt genul de persoana care sa facă asta.
Este FEMEIE in pnm, mai mult ca sigur tipul o sa facã un oral la dublu.
Nu.Tot maritata e, si ea poate sa spuna orce doar ca sa te agate sau sa profite de pe tine.
Tipul e un obsedat sexual si o foloseste pe ea ca sa te convinga pe tine sa faceti sex in 3..parerea mea e sa nu accepti asa ceva...doar niste oameni redusi mintal fac asa ceva, spune i frumos ca nu esti dispusa, ca tu nu cauti asa ceva si sa te lase in pace si gata!
Da te poti da la ea dar ai grija ca devii amant si sotul poate a zis la misto.
Daca tipa afirma ca are o relatie deschisa de ce sa n o crezi pe cuvant? Ramane la aprecierea ta daca te bagi sau nu... daca te atrage bineinteles.
Nu mi am dat seama ca esti fata...interesant. Deci tipa se da la tine fiindca vrea sa experimenteze o relatie intima cu o alta femeie sau vrea un threesome. Daca te tenteaza si pe tine sa vezi cum e amorul cu alta femeie atunci nu ezita.
Mai bine nu...nu stii daca intr-adevar e asa. Te poate folosii sa il faca pe sotul ei gelos, evident vrea doar o aventura pentru ca in casnicie a aparut monotonia. Mai bine nu iti pierde vremea aiurea.
Din ce mi-a zis ea soțul ei a propus asta și nu pare genul de persoana care sa minta.
. o femeie nu-și face soțul gelos cu o altă femeie.
Bine punctat.
Poate ca e barbat cu nume de femeie?
Poate fi o experiență plăcută dacă si pe tine te atrage, eu si iubita mea de ceva vreme trăim astfel de experiențe, ne place mult, desigur!
Fii un om cu capul pe umeri si moral. Nici nu ar trebui sa intrebi asa ceva pe un forum. Fii destept, nu dobitoc.