Ai o mare dereglare. Dar una extrem de serioasa care poate fi semnul unei boli grave. Nu esti insarcinata, dar este mult mai grav decat daca ai fi. Du-te urgent la ginecolog, nu mai baga banii aiurea in teste de sarcina.
Dacă ai făcut 7 teste şi toate au arătat acelaş rezultat înseamnă că nu eşti. Stai liniştită. De ce nu mergi la ginecolog? Nu e normal aşa ceva. Baftă!
Am gresit data, imi cer scuze...de fapt ultimul contact l-am avut pe 21 iulie, la doctor o sa ma duc saptamana viitoare. mersi de raspuns!
Nu cred că e cazul să intri în panică. Testele de sarcină au o siguranţă de până 95-98 %. Dacă vrei mai multe detalii despre ele citeste articolul Totul despre testele de sarcină http://www.qbebe.ro/......e_sarcina. Ar fi bine să consulţi şi un doctor. Mult succes!
Chiar daca pretenul tau nu a ejaculat, la baieti in timpul actului sexual curge un lichid care si el contine spermatozoizi.Sau posibil sa fie doar o dereglare hormonala. Bafta
mi-a venit intr-un final, urmeaza sa ma duc saptamana viitoare la medic sa vad care e motivul intarzierii. va multumesc tuturor pentru raspunsuri!