Nu stiu. nu as vrea sa fii dezamagit! Si vad ca tii mult la ea! Probabil ea nu te iubeste! Si voi nu va intelegeti pn ca sentimentele voastre nu sint egale sau nu va potriviti! Poate ea iubeste sa fie mai libera, nu pune la suflet orice sentiment, nu ea nimic indeaproape! Incearca sa o lasi putin... sa vb mai putin, nu stiu. sa faci in asa fel ca ea sa observe putina indiferenta din partea ta! Daca o sa-i fie dor de tine te va cauta! E putin sa te vezi doar 3 ori pe saptamana... si cred ca nu traiti la o distanta mare unul de alta! In dragoste reusesti orice inclusiv si temele! Tu stii totul despre ea, despre prieteni/prietenele sale? iti doresc numai bine si ca ea sa te iubeasca asa cum o iubesti si tu! Dragostea este un singur suflet! PA
dinulya
I-ai dat tot pe tava prea repede si de-aia si-a luat-o in cap fetita!
Sfatul meu e sa o lasi mai moale cu aratatul dragostei ca altfel o vei sufoca si o sa te alegi cu o pereche de papuci!
Iti garantez ca daca tu vei deveni mai indiferent cu ea si i-ai face aceleasi greseli pe care le face ea, o sa-ti cada in plasa si o sa o interesezi mult mai mult!
Comporta-te si tu la fel de indiferent...asa ii vei arata ca doare.Nu mai fi gelos, nu-i mai cere explicatii, cand ar trebui sa iesi cu ea, zi ca te duci nu stiu unde cu niste prieteni...sa vada si ea ca nu e indispensabila. Daca te iubeste se va schimba, daca nu, nu merita osteneala.
Asa a facut si prietenul meu si dupa 2 saptamani deja vroiam sa-i dau papucii, dar a inceput sa se poarte mai indiferent si am inceput si eu sa tin mult mai mult la el, bine pana la urma am mai stat 2 luni impreuna, da hai fie