| bacterie a întrebat:

Am si eu o problema, prietena mea, din cate am vazut, vrea sa facem sex. da' mie imi este frica, deoarece poate ma termin prea repede si o sa ma fac de ras, voi ce ziceti, sa incerc sau?

8 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Asta am scris eu unei fete de 17 ani care voia să își înceapă viața sexuală la 17 ani :
„ Viața sexuală este pentru adulți nu pentru copii!
17 ani este cam intersecția dintre copil și adult!
Dacă ești fată ai putea să mai aștepți o vreme și totuși „ Citește din cărți de sexologie, despre metodele de evitare, ale unei sarcini nedorite!"
Deci înainte de asta, învață cum se evită o sarcină nedorită -toate metodele posibile- că la o adică, tu rămâi borțoasă, nu el!
Spălătură vaginală acidă, protecție biologică, ( sterilet), act sexual întrerupt etc.
Nici una nu este sigură singură, trebuie asociate simultan 3-4 metode de evitare sarcină.
El poate nici nu are habar, cum se pune un prezervativ și se vor rupe, în dușmănie! "
Ești cam tânără, pentru viața sexuală!
Din sex oral, nu vei rămâne borțoasă, iar sexul oral reciproc, se mai numește și 69.
Deci învață tu serios despre metodele de evitare a unei sarcini nedorite, și dacă tot nu mă asculți și faci totuși sex, chiar acum, cel puțin aplică simultan & asociat cel puțin 3-4 metode anti-sarcină."

Dar este valabil și pentru voi!

Dacă ești post, te gândești numai la prostii și nu la implicațiile unei sarcini nedorite, ale unui eventual avort sau a unei sarcini prea repede, când părinții sunt prea tineri.

Dacă chiar vrei, te poți face și deștept!

| butterfly27 a răspuns:

Daca o iubesti si te iubeste nu vad de ce sa nu incerci.toti am fost incepatori la un moment dat.nu trebuie sa-ti fie rusine, chiar ai putea sa discuti cu ea despre asta.:*

| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Ma daca nu faci o sa devi un fatalau laughing si o sa fi asa tota viata futo ma sa te simti si u in al noualea cer laughing

| Ionut a răspuns:

Vorbeste cu ea, o sa te inteleaga happy

| HotChoclate a răspuns:

Toate au un inceput.mai devreme sau mai tarziu.

| zob79 a răspuns:

Toti am avut problema asta la inceput; daca nu incerci, asta doar va amina dezvltarea ta in...acest domeniu happy
Fii cit mai relaxat si go for it! banuiesc ca nici prietena ta nu se asteapta sa fii vreun sex expert de la prima prestatie happy

| nIMic_3176 a răspuns:

Te sfatuiesc sa n-o faci. E spre binele tau. Cheama-l pe altul sa o faca, daca vezi ca ea nu mai poate sa astepte pana o sa iti creasca o pereche de ****. Bafta!

| stefan_8806 a răspuns:

Zic ca ar fi bine sa vorbesti cu ea. sa fiti sincer unul cu celalalt si avand in vedere ca sunteti intr-o relatie si EA este pregatita, se poate ajunge la un compromis. o faceti usor nu va grabiti, mai lubrifiat, mai ne-lubrifiat. oricum in ceea ce priveste sexul mie imi place sa fiu imprevizibil, spontan, creativwinking