Asta nu il va aduce inapoi spune-i ca e mult mai bine sa caute alte solutiii, sa vorbeasca cu el sa se clarifice
Cat de idiot poti sa fii sa faci asa ceva pentru un baiat? Doamne, mare e gradina Ta.
Ce sa faci? Sa o lasi in lumea ei. Ea nu e un om, e un animal. Animalele care sfasie trebuie sa moara.
Pai sigour o sa te ajut am mai intalnit un caz in gen si a dat rezultate deci eu as crede sai ii spui ca baiatul acela nu o mai baga in seama doarece nu o mai plc pentru ea acel baiat nu mai e nimic daca nu maai vrea sa mai fie cu ea si nu o mai baga in seama inseamna ca a trecut mai departe si pentru el fata nu mai exista si atunci ar trebui si ea sa treaca mai departe vrea sasi dea viata pentru ce pentru un om care ack nu te mai iubeste si pun pariu ca in juru ei sunt mai multi baietio si mai intelgienti si mai frumosi si care te plac sunt sincera
Ceav nu este in regula. poate ar trebui sa vb tu cu prietenul ei si sa ii spui ca vrea sa faca o asemenea prostie.cred ca nu este ceva in regula si ar trebui sa vorbesc cu cineva mai mare poate chiar un phsiholog...dar pana atunci incerca sa o inveselesti si cat de mult sa vb cu prietenul ei... sper sa reusesti!
linarkfts întreabă: