anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema prietenul meu m. a sarutat in fata tuturor iar acum lumea barfeste dar i. a zis mamei alte chestii si ea s. a suparat si nu prea vrea sa ma mai lase acum sa fiu cu el ce sa fac il iubesc vreau sa raman cu elcryingsi chiar daca ma crede tot e suparata ca barfeste lumeacryingva rog sa imi dati un sfat Fundaaaa

Răspuns Câştigător
| maradi3 a răspuns:

Nu te uita in gura lumii, urmeaza-ti instinctul! Lupta-te pentru el, pentru dragostea voastra! Demonstreaza tuturor ca va iubiti!

3 răspunsuri:
| Noreasontosimle a răspuns:

Eu am fost in aceeasi situatie.Cand ieseam cu prietenul pe afara... se intampla sa ne vada cineva sarutandu-ne.si au inceput toti sa vorbeasca aiurea, chestia e ca barfele se amplificau de la o persoana la alta.si asa a auzit si tata, si nu ma mai lasat sa fiu cu el. Eu i-am spus tatalui, ca nu e adevarat si i-am explicat cum stau treburile. si m-a iertat dar. i-am spus prietenului meu ca atunci cand suntem in prezenta altor persoane sa nu ne mai sarutam atat de des. si na, sa nu mai aratam celorlalti ca noi ne iubim. Atunci cand suntem noi si atat, da. pentru ca oricine ar zice asta daca ar vedea un cuplu sarutandu-se atat de des. si in fata altor persoane, la un momentdat provoci "greata" celor din jur. Prietenul meu m-a inteles, si apoi alta a fost situatia.
eu zic sa vb si tu cu el:* pa pa

| AnnaS98 a răspuns:

Niste semne de punctuatie n'ar strica
incearca sa vb cu mama ta si sa'i explici. vorbiti si voi deschis. de obicei mamele admira initiativa, dar gaseste'ti momentul oportun. si sa fim seriosi. mahalaua n'o sa taca nici daca le dai cate 100.000. $ pe caciula. mai da'i in colo nu conteaza ce prostii abereaza unii. multa bafta cu mama ta. funda?

| DeLyUtZa_8860 a răspuns:

Incearca s ii spui ca e respectuos si ca a facut aia asa fara sa vrea explica-i. nu stiu vorbiti toti 3 daa se poate :*