Eu cred ca prietena ta a crezut ca daca te va minti u te vei duce si o sa vb cu el (si chiar asa a fost) si a sperat sa va imprietenitzi...
De obicei baietiilor le plac fetele directe care spun tot ce simt
Eu cred ca prietena ta (daca chiar iti este prietena) ti'a spus doar cu speranta ca tu poate o sa te duci la el si o sa ai curajul sa ii spui ca esti indragostita de el
Incearca sa ii spui ce simti pentru el. poate simte si el la fel
Bafta:*
Esti sigura ca prietena ta iti este cu adevarat prietena? ideea ar fi ca poate a vrut sa te ajute si i-a spus respectivului sa nu-ti zica nimic. dar nu stiu ce sa cred... trebuie sa vorbesti cu prietena ta si sa o intrebi ce i-a zis conret baiatului. daca iti este prietena adevarata sigur o sa-ti zica!
succes!
Nu ai de unde sa stii. Cu riscul ca te vei da de gol. pune'i fata in fata. daca chiar crezi ca e cazul. Ai putea spre exemplu sa ascunzi faptul ca il placi. SI le spui :"Bai, am si eu o nelamurire. Ce ai aflat? De fapt orice ce ai aflat tu (baiatul) despre mine, si nu stiu ce i'ai spus tu(prietena ta) lui, dar nimic nu este adevarat." Asta e ideea mea pe moment.
Iar daca tipa te'a mintit, si chiar nu i'a spus. inseamna ca nu iti e prietena adevarata.
Poate exagerez. poate nu. asta e parerea mea :p
Eu cred ca prietena ta te-a mintit am trecut si eu prin astfel de situatii si acea prietena il simpatiza pe prietenul meu de aceea m`a mintit p mine ...succes cu pr!:*>