Sincer? Asta era si discursul meu (pentru baieti)!
Cand nu gaseam un motiv suficient de bun, si nici nu vroiam scandaluri, incercam sa ma despart intr-un mod cat mai placut si mai usor. Pur si simplu, nu mai suportam atingeri, sarutari si cuvinte dulci! A fost agasant.
Si faptul ca inca ii spune ca o iubeste: Isi pastreaza o portita libera, in caz de ceva, mereu o va avea pe ea sa-i faca poftele!
Fata ar trebui sa se trezeasca, inainte sa fie prea tarziu, sa treaca peste rahaturile astea si sa-i arate ca e puternica, si hotarata. Sa faca pe inaccesibila, si daca se poate sa devina un pic mistocara cand ii mai tranteste un "Te iubesc" gen: Ieftin, cuvintele astea le aude si un caine, dar si tu mi-esti drag! Si apropo, daca vrea sa foloseasca astfel de replici, sa fie atenta la tonalitate, sa o spuna in gluma.
El va regreta in scurt timp ca s-a despartit de ea. Si daca isi cere scuze si vrea impacare, ar trebui sa evite raspunsul direct. Nu are nimic de castigat daca i se arunca in brate de fiecare data!
Astea sunt bullshituri. Daca o iubeste nu se desparte de ea. Vrea doar sa scape de ea si recurge la scuze jalnice.
Eu cred ca vrea sa o paraseasca si nu prea ar vrea s-o supere...asa ca ii spune ca nu merge intre ei. nu prea cred ca o mai iubeste
Mi se pare doar un pretext, daca ar iubi'o cu adevarat ar incerca sa o faca fericita...
beausingurlamasamea întreabă: