| loveispain a întrebat:

Am si eu o problema si as dori pareri din partea fetelor.si vreau seriozitate maxima va rog.deci am fost imp cu un baiat si ne-am desp din cauza unei fete cu care el a stat impreuna o luna atat.eu am acceptat sa incep o relatie cu alt baiat si am trecut peste chiar daca am suferit enorm, acum el ma bagat in seama pe mess si am inceput sa vb dar doat ca amici nimic mai mult.insa am vb destul de mult pana la 4-5 dimineata si stiu ca am gresit dar mi-am facut un alt id sa vb cu el fara sa afle prietenul meu.si am vb doar 3 zile atat. dar nu stiu ce sa fac el mi-a zis ca regreta tot ce mi-a facut dar a zis si ca se bucura pentru ca mi-am refactut viata, problema cea mai grava ar fi ca cei 2 st frati.gemeni.si ma simt ingrozitor nu stiu ce sa fac.imi place sa vb cu el dar daca ar afla prietenul meu m-ar omora. el nu i-a zis nimic si stiu ca nu o va face dar deja a inceput sa imi placa iar sa vorbesc cu el si vorbesc in fiecare seara, eu acum sunt si plecata in vacanta si nu sunt aproape de prietenul meu si cand aveam nevoie sa vorbesc cu cineva si prietenul meu nu era pe mess eu fugeam sa ma descarc vorbind cu fratele lui.stiu ca am gresit enorm dar nu stiu cum sa procedez, de zis iubitului meu nu i-as putea zice si sincer vreau sa vb si cu celalalt dar doar ca amici dar imi e frica si de reactia prietenului meu dar si sa nu imi placa iar de el. ajutati-ma plzzzcrying...va rog fara glume la adresa mea doresc doar pareri constructive

6 răspunsuri:
| 4l3x a răspuns:

Pai ai face o mare greseala sa t intorci la amicul tau care te'a lasat pentru o alta fata, pentru ca asa ar putea sa iti faca mereu, ce incredere mai poti avea in el? dar totusi ar trebui sa ii spui prietenului tau ca vorbsti cu el, ca nu are de ce sa se supere, ii explici ca e fratiso, si ca nu l'ai insela niciodata cu atat mai putin cu fratele geaman. nu stiu, greu de dat un sfat, eu ti-am zis parerea mea, acum ramane la alegerea ta ce vei facewinking BAFTA!

| DeniZu a răspuns:

Hm...eu zic sa te gandesti bine la ce simti, ce vrei sa faci, cu care dintre ei te simti cel mai bine, cu care te intelegi cel mai bine, si la care tii mai mult...asa consider eu ca este cel mai bine

| ChristtineA a răspuns:

Pai.
Eu te sfatuiesc, sa nu te intorci la el pentru ca el te poate lasa pentru alta, din nou happy
Cum a facut.o si prima data. Sau asta ar fi un joc de.al prietenului tau sa te puna la incercarewinking
Si.iti dai sema cum s,ar simtii, ca fratele lui sa, i fure prietena.
Oricum eu iti zic sa ii spui prietenului tau ca doar, vorbesti [ca prieteni] cu fratele lui.Si incearca sa nu ajungi la alte subiecte cu fratele prietenului tau :]
Si ai face o mare greseala daca l, ai lasa pe prietenul tau, mai ales daca te iubeste si tine la tine :p
Baftawinking!
Funda :-x?

| roby_6848 a răspuns:

Pai normal ca nu ai facut bine. Fara sa-ti dai seama te vei indragosti din nou de el.Gandeste-te ca daca ai merge mai departe,cum te-ai simtit tu cand ai aflat ca te inseala,asa se va simti si actualu, mai ales daca simti ca tine la tine mult, n-are rost.nu merita! baftaa:*

| Monni a răspuns:

Cum crezi u, cel mai bine e sa ramai ca prietenul tau si sa vb ca celalalt mai rar sau deloc... daca a facut'o odata o va face ca siguranta si a 2a ora ...asa sunt toti baieti, ei nu se schimba:-d Succes!

| emma_4585 a răspuns:

Deci.eu sincera cred ca trebuie sa il uiti si sa ramai cu pr tau ca el poate chiar tine la tine...si celalat cred ca a spus ca este fericit ca tiai refacut viata crezand ca u te intorci la el.sa isi puna o vorba buna...