| Blondy12 a întrebat:

Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati. Am 16 ani si iubitul meu 18. Suntem virgini si ne-am dori sa ne incepem viata sexuala doar ca eu am un complex. am sanii mari si din cauza ca am slabit, mi se pare ca ii am lasati ( nu va imaginati ca imi ajuung pan ala burta ca la babelaughing ) dar sunt putin lasati. Da`ti`mi un sfat. ce sa fac. imi e frica sa nu rada dupa de mine, sau sa reactioneze urat sau nu stiu chestii de genul asta. Este un baiat serios si sunt sigura ca ma iubeste. ce sa fac sa scap de el.? ( P.S. : chiar daca nu ma culc acum cu el, tot va veni vremea sa se intamle odata si odata)... Rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Având în vedere precizarea ta ( "ce sa fac sa scap de el?" ), SPER că vrei să "scapi" de acel complex, NU de prieten... laughing

Acum, lăsând gluma la o parte, NU ai de ce să te complexezi!

În general, băieţilor le PLAC ( sau li se par mai interesante/excitante/deosebite ) fetele cu sânii mari, deci n-ai de ce să te stresezi.

Apoi, faptul că PAR puţin "lăsaţi" ( sau mai ştiu eu ce complexe legate de formă/poziţie, că nu sunt simetrici, sau că sfârcul este nu ştiu cum, etc. ) sunt DOAR simple DETALII, care diferă de la fată la fată şi NU trebuie să-ţi creeze complexe.

Fiecare persoană este aşa cum a lăsat-o Dumnezeu şi cine te place, te place aşa cum eşti!

Dacă acest băiat ŢINE la tine, atunci NU are de ce să râdă de un aspect sau altul!

Şi la băieţi se poate pune aceeaşi "problemă" : că au o formă fizică nu ştiu cum, sau că penisul este încovoiat nu ştiu cum ( ori că e altfel ), etc.

Dacă toată lumea s-ar uita la astfel de aspecte, atunci NIMENI n-ar mai face dragoste ( fiind complexat de una sau alta )...

Dacă tu te simţi PREGĂTITĂ pentru acest "pas" şi crezi că acest băiat te "merită", atunci poţi face dragoste cu el ( FĂRĂ să te mai gândeşti la astfel de detalii )!

Toate cele bune.

22 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Daca te place...te place si cu bune si cu rele! Si el are defecte in mod sigur!

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, daca sunteti deschisi, sa ii explici problema ta, iar daca intr-adevar te iubeste, te va intelege.

| がさいゆの a răspuns:

Buna.Baietiilor seriosi si care te iubesc cu adevarat nu le pasa de dimensiunea starea si alte defecte ale saniilor tai.Acesta este un detaliu minor pe care doar un nesimtit care se gandeste numai ca partenera sa sa aiba sanii mari, par matasos sau orice alt obiect de infrumusetare trupeasca.

| unknownn a răspuns:

Nu rade ma iti zic euwinking
N-ai de ce sa-ti faci griji

| Kitty3D a răspuns:

Daca el te iubeste si te pretuieste atat de mult pe cat zice inseamna ca nu ai de ce sa iti faci griji, daca este virgin si vrea sa fie pentru prima oara cu tine inseamna ca te accepta asa cum esti. Oricum o sa puteti pune ceva in geam ca sa nu intre lumina daca vreti sa o faceti ziua si nu o sa mai fie lumina atat de puternica incat sa sara in ochi problema ta. big grin
Stai linistita atunci cand veti fi amandoi nici unul nu o sa se gandeasca la sanii tai! Mult noroc! :*

Funda?

| Blondy12 explică (pentru Kitty3D):

Multumesc pentru incurajare :*

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ScapaMaDeEa a răspuns:

Buna! Daca zici ca te iubeste, nu-l va deranja! Un baiat care iubeste nu e atent la detalii, se va simti bine ca ai sanii mari si atat! happy Funda?

| SageKid a răspuns:

Daca te iubeste, nu-l deranjeaza

| alexa2829 a răspuns:

In primul rand si eu am avut aceasta problema ca si tine si in al doilea prietenul tau ar trebui sa fie mandru ca iubita sa este virgina.Nu trebuie sa iti fie rusine daca te place si te iubeste asa cum ai scris, trebuie sa ai incredere in tine si totul o sa iasa perfect.(atata timp cat o faci cu prezervativ) :* succes si iti tin pumnii!

| Blondy12 explică (pentru alexa2829):

Nici nu ma gandeam sa o fac fara prezervativ. Multumesc pentru sfat :*

| AC251900 a răspuns:

Nici mie nu-mi plac sanii prea mari la o femeie, dar nu mar deranja deloc acest fapt.

| AC251900 a răspuns:

Si inca ceva.
Daca te iubeste si te place?
Te place asa cum esti asa ca nu-ti face griji in nici un fel.

| Blondy12 explică (pentru AC251900):

Multumesc pentru raspuns. :*

| Ycu a răspuns (pentru Blondy12):

Daca zici ca va cunoasteti si va iubiti probabil a observat sanii tai si daca te place si iubeste face asta pentru tot ceea ce esti tu nu pentru ca ai un san unu mai jos ci pentru ca esti o persoana speciala pentru el si chiar iti vrea doar binele, daca tu simti ca a venit momentul sa treceti la pasul urmator si el la 18 ani ca baiat este virgin este si mai bine pentru amandoi asta inseamna ca are incredere in tine si ca vrea o relatie serioasa(si eu am avut prima relatie intima tot la 18 ani, tot cu o persoana speciala cu care sunt si acum cu ea), numai bine, si sunt sigur ca o sa iasa bine, astept un mesaj de la tine sa imi zici daca a iesit cum ai vrut.

| Blondy12 explică (pentru Ycu):

Multumesc foarte mult pentru raspuns si pentru incurajare:*