Pai ai gresit din momentul in care ai plecat cand l-ai vazut ca s-a enervat; practic ai refuzat sa te aperi si l-ai lasat sa-si imagineze ca tot ce presupui tu ca i s-a povestit poate fii adevarat! Practic asta a fost cea mai mare greseala a ta pentru ca problema trebuia de atunci lamurita! Eu sunt baiat si sincer i-as fii crezut pe fostii tai prieteni daca te-as fii vazut plecand imediat acasa fara sa mai stai de vorba cu mine! Acum ce s-ar putea face: suna-l si vorbeste cu el; poate ca nu i-au spus ceea ce crezi tu, sau poate i-au spus ceva mult mai grav; Nu pot sa te inteleg cum de ai putut sa umblii cu astfel de oameni (desi ma simt jignit ca le spun oameni), dar nu e treaba mea si nu te judec! Dupa ce stai de vorba cu el si afli ce au mintit aia, spune-i doar ca, daca intr-adevar ai insemnat ceva pentru el, sa-ti acorde macar prezunctia de nevinovatie si sa va intalniti ca sa discutati; Stiu ca suna putin a santaj sentimental, dar e un mod sa-l "imblanzesti", macar pana stai sa vorbesti cu el; Daca reusesti sa-i explici totul si el te va intelege (explica-i totul intr-o ordine pe care sa o inteleaga din prima, fii sigura pe ceea ce-i povestesti, daca e nevoie, pune-ti ordine in ganduri inca de acasa) atunci il vei aduce de partea ta si te va aparea de golanii aia! Probabil ca esti o fire mai timida, mai retrasa si de asta si-au permis cacanarii aia sa iti faca tot felul de glume si sa nu aiba pic de respect pentru tine(daca sunt in stare de asta, probabil ca sunt niste pierde vara - inca odata imi vine in cap intrebarea cum de ai umblat cu astfel de specimene, dar nu e treaba mea); Daca baiatul care te intereseaza inca te mai iubeste, te va asculta si va sti cum sa procedeze ca sa scapati din acel grup, daca pot spune asa!
Ar mai fii un aspect: ai spui ca i-ai facut multe sau asa crede el? Si gandesti gresit: daca iubesti pe cineva, orice ti-ar face, nu-ti trec chiar asa de usor acele sentimnete, deci daca te-a iubit, inca te mai iubeste! Asa ca, recapituleaza ce ai sa-i spui si nu te da batuta asa usor daca sti ca nu ai nicio vina si ca esti curata! Bafta multa si numai bine!
Daca nu ai cu cine sa vorbesti te pot ajuta eu . lasa`mi id tau la privat.[asta daca vrei].
si te pot ajuta cu niste sfaturi.pup.pa.pa
Eu cred ca ar trebui sa ii zici totul asa cum e, sa ii explici, a vazut singur ca te-ai indepartat de grup, deci ai sanse sa te creada, poate aduci tipul respectiv face to face, sa iti zica in fata ca a facut-o cu tine! multi se jeneaza...
Vorbeste cu el, explica`i exact cum ne-ai spus noua, convingel ca toti au ceva cu voi si din cauza asta ai renuntat la toti prietenii tai, pentru tine, el, voi...
AlexEjmecheru întreabă: