| Pissy a întrebat:

Am si eu o problema si nu stiu cu cine sa vorbesc. sad. De curand am renuntat sa mai umblu cu prietenii mei pentru ca aveau glume proaste, ma injurau. in fine. de 2 saptamani stau numai cu fostul meu prieten si inca o fata. azi m`am intalnit cu tatal unuia dintre prieteni si atat eu, cat si fostul` i-am spus ca ceilalati nu ne lasa in pace, ne suna, ne cauta si ne ameninta. la o ora dupa aceea ne-am intalnit cu ei. de cateva zile aflasem ca unu dintre ei inventase o poveste socanta ( a cumparat o cutie de prezervative, a aruncat unu sau nu stiu ce a facut cu el si i le-a dat pe celelalte doua altui prieten spunand ca numai are nevoie de ele pentru ca numai umblu cu ei si numai are ce... ). ieri unu dintre ei l-a luat pe fostul` meu prieten si i`a spus pentru ca l`am vazut cand a dat cu telefonul de pamant, si-a aprins tigare, s`a asezat pe gard si si-a pus mainile in cap. mie mi s`au inmuiat picioarele si am plecat repede acasa.numai eram in stare nici sa merg. noi eram pe cale de impacare si azi mi-a zis ce a aflat si a spus ca el vroia sa se impace cu mine, dar cu chestia asta i-am pus capac. i-am spus ca nu m`am culcat cu nimeni si a zis ca oricum nu`i mai pasa si i-am zis exact asa " Nu vezi ca nimeni nu ne vrea impreuna Chiar atat de orb esti? straight face ". Si a zis ca pe el nu-l intereseaza, putea sa se bage oricine intre noi, daca el vroia sa fie cu mine, asa era. cum sa-l conving ca nu`i adevarat? cum sa-i arat ca nimeni nu ne vrea binele? Asa s`a intamplat mereu, cand toti au vazut ca ne iubim au inceput sa se bage cu fel de fel de povesti si minciuni. Cum sa-i deschid ochii? El crede ce au spus fostii mei prieteni, deoarece si el a facut parte din grup si plus de asta eu petreceam mai mult timp cu baiatu` care a spus ca m`am culcat cu el.asta dupa ce m`am despartit de fostul. Am nevoie de ajutor :-

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off.imi pare rau, dar stii chiar daca tii mult la acel baiat, ar trebui sa-l lasi un timp.atata timp cat a vrut sa se impace cu tine ar fi trebuit sa aiba incredere in tine si sa nu.i creada pe fostii tai prieteni, FOSTIIIIIII, ar trebui sa-si dea seama ca aia au mintit.pentru ca de aia nici nu mai esti prietena cu ei,daca intelegi ce vreau sa zic.
lasa-l un timp si o sa vezi ca o sa-si dea seama ca a facut o greseala. daca tot zici ca nu e adevarat, o sa credea ca e adevarat si acum vrei sa-i bagi minciuni sa nu ii creada paia.Un om se agita mai mult atunci cand stie ca e adevarat, daca stie ca nu e adevarat sta linistit si asteapta sa se rezolve lucrurile.:*

2 răspunsuri:
| Lady a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa nu te mai intalnesti cu cei din gasca. Daca nu te respecta nu ai ce discuta cu ei.
In legatura cu fostul`...
Putina indiferenta poate?! Lasa`l un timp. Poate realizeaza ce s`a intamplat cu adevarat.

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Trebuie sa-l faci sa vada ca aia sunt niste derbedei si ca nu e adevarat. Nu stiu... prefate ca iesi din nou cu aia si incearca sa-l ascunzi undeva si cand vorbesti cu ei fa in asa fel sa ajungi la subiect si sa-i demonstrezi ca e o minciuna.