Off.imi pare rau, dar stii chiar daca tii mult la acel baiat, ar trebui sa-l lasi un timp.atata timp cat a vrut sa se impace cu tine ar fi trebuit sa aiba incredere in tine si sa nu.i creada pe fostii tai prieteni, FOSTIIIIIII, ar trebui sa-si dea seama ca aia au mintit.pentru ca de aia nici nu mai esti prietena cu ei,daca intelegi ce vreau sa zic.
lasa-l un timp si o sa vezi ca o sa-si dea seama ca a facut o greseala. daca tot zici ca nu e adevarat, o sa credea ca e adevarat si acum vrei sa-i bagi minciuni sa nu ii creada paia.Un om se agita mai mult atunci cand stie ca e adevarat, daca stie ca nu e adevarat sta linistit si asteapta sa se rezolve lucrurile.:*
Eu cred ca ar trebui sa nu te mai intalnesti cu cei din gasca. Daca nu te respecta nu ai ce discuta cu ei.
In legatura cu fostul`...
Putina indiferenta poate?! Lasa`l un timp. Poate realizeaza ce s`a intamplat cu adevarat.
Trebuie sa-l faci sa vada ca aia sunt niste derbedei si ca nu e adevarat. Nu stiu... prefate ca iesi din nou cu aia si incearca sa-l ascunzi undeva si cand vorbesti cu ei fa in asa fel sa ajungi la subiect si sa-i demonstrezi ca e o minciuna.