| badboyalex a întrebat:

Am si eu o problema si poate ma ajutati prietena mea e virgina si a venit cu ideea sa o facem anal si am fost de acord dar cu prezervativul pus si la intrare s-a rupt prezervativul exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata daca stiti ceva va rog frumos sa ma ajutati mentionez ca eram foarte ud

13 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Exista un risc doar daca ti-ai dat drumul in preajma vaginului.

Orcum, halal virgina iubita ta!

Faceti-o si voi normal~

| Floreenofficial a răspuns:

Nu.decat daca nu cumva sperma a ajuns si in vagin.altfel e exclus.

| Hmmmm a răspuns:

Haharolling on the floor))
eu stiam ca numai fetele se uda...mai nou se uda si baietii?
eu nu va inteleg mai copiasi... daca o faceti de ce dracu nu o faceti asa cum trebuie? de ce dracu valoreaza atat de mult virginitatea aia? oricum nu mai e virgina daca ati facut-o anal.nu aveti minte deloc!
si acum o alta problema: de ce dracu nu invatat teoria si dupa sa practicati ceva? si nu ma lua pe mine cu stim totul, pentru ca nu stiti aproape nimic. daca stiai teoria stiai foarte bine ca daca te-ai terminat la ea in fund nu are cum sa ramana insarcinata.gaura din fund nu are nici o legatura cu vaginul.
informati-va si terminati cu prostiile!

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Nu pentru ca ramai gravida numai daca intra in ea sperma si in vaginwinking
deci categorik nu

| swet girl 22 a răspuns:

Nu pentru ca ca sa ramai gravita trebuie sa existe penetrare in VAGIN.nu in anus.stai calm...

| evoke a răspuns:

Nu poate ramane insarcinata daca ati facut-o anal. :] Pentru a ramane insarcinata, penetrarea trebuia facuta in vagin. :]

| c0pilutza a răspuns:

Sarcina in niciun caz! Insa BTS-urile pot fi contactate si prin sex anal. Ba mai mult, unele se transmit mai usor prin sex anal. Astfel, prin sex anal se pot transmite HIV, hepatita A, hepatita C, HPV, Escherichia coli, Chlamydia, herpes genital, gonoree si multe alte boli cu transmitere sexuala.

| AlexDK a răspuns:

Eu nu cred...mai ales daca a fost anal dar nu stiu ce sa zic.sad
nu prea am mare experientahee hee

| onur a răspuns:

Prietene...Anal banuiesc ca stii ce inseamna (in poponeata) Nu ai cum sa o lasi insarcinata atata timp cat nu ai penetrat'o in Vaginwinking Nu iti face griji in privinta asta.esti salvat happy Altadata ai grija ''Nu mai baga cu atata sete''hee hee Bafta! MAi documenteaza'te inainte de a face pasul CEL MARE (sa dai la pasarica)! E FOARTE IMPORTANT!

| DjBoBgY a răspuns:

Nu stii riscurile? poate sa faca fisura anala si tu sa ramai impo mai usor cu astea... si nu o poti lasa insarrcinata bafta vreau funda xD

| dany_3200 a răspuns:

Da sigur e gravida. Ba da bou mai esti, normal ca nuuuuuu numai in ureche e foarte posibil sa ramana gravida

| badboyalex explică:

Ma eu stiu chestia asta ca trebuie sa te termini inauntru vaginului dar eram curios pentru ca si la baieti le curge un lichid din ala prin care se lubrifiaza presupun ca asa este sau sunt eu vreun caz mai aparte si am mai facut-o pana acum da nu cu fete virgine si din cauza asta era intrebarea pusa deci un simplu nu era de ajuns oricum va multumesc pentu raspunsuri

| badboyalex explică:

Ma fratilor, ca dam in altele nu ati inteles eu ma refeream din lichidu ala exista vreo posibilitate sa ramana daca am atinso pe langa cu el asta imi este nelamurirea oricum mi-ati raspuns la intrebare cu chestia daca nu exista penetrare nu exista nici gravida deci asta era marea filozofie scuze ca nu m-am facut inteles de prima data