| Eee_7625 a întrebat:

Am si eu o problema, sunt cam confuza si nu stiu ce sa cred. Prietena mea cea mai buna, cand ies cu ea afara si cu prietenul meu. poate am eu impresia, poate sunt geloasa dar mi se pare ca se cam da la el. in sensul ca il intarata, rade la el si ma rog!straight face Nu stiu ce sa zic. va rOG ajutati`ma! poate sunt eu cam gelOasa dar mie mi se pare ca se cam da si inca cum. Il intarata mereu!
Va multumesc!
Dau funda :X

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Voi doua aveti firi diferite dar nu tine de ea ci de prietenul tau ca relatia voastra sa dureze. Asa ca daca el te iubeste pe tine, atunci poate ea sa faca ce vrea ca nu obtine nimica.
Totusi, ca sa fii mai impacata, incearca sa iesiti in 4 nu in 3, spune-i eventual prietenului tau sa vina si el cu un amic de-al lui, sau spune-i prietenei tale sa vina ea cu iubitul ei. Asta ar fi cea mai buna varianta.

| crisgently a răspuns:

Spune-i la prietena ta ca te deranjeaza comportamentul ei. daca nu intelege, raceste putin relatia cu ea.

| TheCoon a răspuns:

Eu spun sa nu o mai iei cu voistraight face, iar daca prietenul tau nu-i raspunde la fel poti sa stai linistitahappy...